Vice Versa Training 26 Juni: Friendraising in ontwikkelingssamenwerking

27-05-2013
Door: viceversa
Bron: http://www.friendraising.nl/
Vera Peerdeman over duurzame vriendschappen met donoren

Al meer dan tien jaar houdt Peerdeman, als expert op het gebied van relatiegerichte fondsenwerving, zich bezig met het overbruggen van de steeds groter wordende kloof tussen organisaties en donateurs. Eind september vorig jaar presenteerde zij het Handboek Friendraising, waarin zij met behulp van 21 overzichtelijke strategieën laat zien hoe duurzame vriendschappen kunnen worden opgebouwd waar beide partijen de vruchten van plukken.

Wat gebeurt er tijdens de training?

Peerdeman: ‘We starten de training met de basisprincipes van Friendraising. Daarnaast nemen we (inter)nationale casestudy’s door, zodat we kunnen leren van de ervaringen van andere fondsenwervende organisaties.’

‘Zodra we de basics onder de knie hebben, kunnen we aan de slag met de toepassing hiervan op individuele organisaties. Waar sta je nu, wat zijn aandachtspunten en hoe kun je snel tot succes komen? Hoewel we in groepen werken, ga je op individueel niveau een antwoord op deze vragen krijgen. Zo breng je doelgericht de actieplannen van jouw organisatie in kaart. Aan het einde van de dag heb je duidelijk in kaart wat je Friendraising-ambities zijn en hoe je die in de praktijk kunt brengen. Je kunt dus meteen aan de slag!’

Meer weten over de exacte invulling van de trainingsdag? Check het programma van Friendraising in Ontwikkelingssamenwerking!
Meer weten over Friendraising? Lees Peerdeman’s artikel over de kracht en de werkwijze van het fenomeen en kijk op www.friendraising.nl.

Prijs: een complete Friendraising-training incl. lunch, koffie & thee: 295,- excl. BTW (reguliere prijs 350,- excl. BTW)
Plaats: De training vindt plaats op 26 juni van 10:00 tot 16:00 in Amsterdam
Aanmelden: Meld u voor 10 juni aan door te mailen naar cheryl@nassau.nu
Let op: er is maar ruimte voor 20 personen, dus weer er snel bij!

Reacties