Journalistiek voor een eerlijke en duurzame wereld

Ik wil Vriend van OneWorld worden

Wanneer ben je Vriend van OneWorld?
Onze abonnees noemen wij Vrienden. Door Vriend van OneWorld te worden draag je bij aan onafhankelijke journalistiek voor een eerlijke en duurzame wereld. Onze Vrienden ontvangen 10 keer per jaar het magazine (print en digitaal), kunnen alle online artikelen lezen en worden uitgenodigd voor onze evenementen (bijv. een filmvertoning of debatavond) waarbij we elkaar beter kunnen leren kennen.

Hoe kan ik Vriend van OneWorld worden?
Je kan Vriend worden door je hier aan te melden.

Kan ik Vriend van OneWorld worden als ik in het buitenland woon?
Ja, dat kan. OneWorld kent veel internationale lezers. Je kunt dit aangeven in het formulier als je Vriend van OneWorld wordt. Voor elk abonnement geldt een maandbedrag van zes euro. Voor Vrienden in het buitenland komen er extra verzendkosten bij. Wil je het magazine alleen online lezen, dan blijft het bedrag zes euro per maand.

Ik wil alleen digitaal lezen, hoe kan ik dit aangeven?
Als je het magazine niet in gedrukte vorm wilt ontvangen, kun je dat aangeven per mail: lezers@oneworld.nl. Dan past de lezersservice dit voor je aan.

Ik heb geen bevestiging gekregen van mijn aanmelding. Is het wel gelukt?
Binnen 24 uur nadat je je hebt aangemeld als Vriend van OneWorld ontvang je automatisch een e-mail met een bevestiging van je aanmelding. Kijk ook eventueel in je spambox als de mail niet is aangekomen. Heb je na 24 uur nog niets ontvangen? Neem dan contact op met de lezersservice via lezers@oneworld.nl.

Stopt het abonnement automatisch?
Je Vriendschap van OneWorld is voor onbepaalde tijd en minimaal voor een jaar. Na twaalf maanden wordt het abonnement automatisch verlengd. Je kunt vanaf dan je abonnement per maand opzeggen. Betaal je het abonnementsgeld per jaar? Dan wordt je abonnement automatisch weer voor een jaar verlengd.

Hoe snel na aanmelding ontvang ik het magazine thuis?
Wanneer je Vriend wordt tussen de 1e en 17e dag van de maand, krijg je de papieren editie van de volgende maand thuisgestuurd. Word je Vriend tussen de 21e en de laatste dag van de maand, maar wil je de editie van de volgende maand graag ontvangen? Stuur dan een e-mail met je naam en adresgegevens naar lezers@oneworld.nl en de lezersservice stuurt het exemplaar naar je toe.

Is OneWorld ook in de winkel te koop?
OneWorld magazine is verkrijgbaar bij Athenaeum Boekhandel in Amsterdam.

Kun je als school of organisatie Vriend van OneWorld worden?
Ja, je kunt je aanmelden onder vermelding van de school- of organisatienaam. Wil je alle medewerkers van de organisatie opgeven als Vriend van OneWorld? Neem dan contact op via partners@oneworld.nl voor de mogelijkheden.

 

Ik ben Vriend van OneWorld of heb een abonnement

Ik heb nog geen account bij OneWorld, kan ik dat aanmaken?
Als je je aanmeldt als Vriend van OneWorld krijg je automatisch een account. Ben je je accountgegevens kwijt of heb je nooit accountgegevens ontvangen? Dan kun je via deze link een nieuw wachtwoord aanvragen. Dat ontvang je op het e-mailadres waar je alle berichten van OneWorld op ontvangt. Weet je dit e-mailadres niet meer? Stuur dan een mailtje met je voor- en achternaam, je adresgegevens en je vraag naar lezers@oneworld.nl.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Via deze link vraag je een nieuw wachtwoord op.

Kan ik mijn abonnement wijzigen naar print en/of digitaal?
Dat kan. Er zijn twee opties: papier en digitaal of alleen digitaal. Je kunt op elk moment aangeven of je het gedrukte magazine wel of niet wilt ontvangen. Let op: voor Vrienden in het buitenland kan dit betekenen dat er extra verzendkosten in rekening gebracht worden. Mail naar lezers@oneworld.nl. Vermeld daarbij je voor- en achternaam, het e-mailadres dat bij ons bekend is, je huisnummer, postcode en woonplaats.

Waar kan ik de voorwaarden van mijn abonnement / Vriendschap lezen?
De algemene voorwaarden vind je hier

Ik wil alleen digitaal lezen, hoe kan ik dit aangeven?
Als je het magazine niet meer in gedrukte vorm wilt ontvangen, stuur dan een e-mail naar lezers@oneworld.nl. Dan past de lezersservice dit voor je aan.

Hoe zeg ik mijn abonnement of Vriendschap op?
Wat jammer dat je je abonnement wilt opzeggen. Je kunt je abonnement opzeggen door een mail te sturen naar lezers@oneworld.nl.

Kan ik een adreswijziging doorgeven?
Dat kan. Mail je adreswijziging (het oude en nieuwe adres) naar lezers@oneworld.nl. Dan maken wij het voor je in orde.

Hoe wijzig ik mijn bankrekeningnummer?
Je kunt je verzoek tot het wijzigen van je bankgegevens mailen naar lezers@oneworld.nl.

Hoe wijzig ik mijn e-mailadres?
Log in op je account en ga naar deze pagina. Vul bij ‘E-mailadres’ het gewenste adres in en klik op ‘Wijzigingen opslaan’.

Wanneer wordt OneWorld magazine bezorgd?
Het papieren magazine verschijnt tien keer per jaar en wordt op de eerste dinsdag of vrijdag van de maand bij onze Vrienden thuisbezorgd. In de maanden januari en augustus verschijnt het magazine niet.

Ik heb een klacht over mijn bezorging
Is de bezorging niet naar wens of is het magazine niet bezorgd? Laat het weten aan de lezersservice via lezers@oneworld.nl.

Digitale magazine lezen

Waar vind ik de digitale versie van OneWorld magazine?
Als je Vriend bent van OneWorld, kun je hier inloggen. Wanneer je ingelogd bent kun je onderaan de pagina onder het kopje ‘Community’, ‘Digitaal magazine’ zien. Ben je nog geen Vriend van OneWorld? Meld je hier aan!

Ik weet mijn wachtwoord voor het digitale magazine niet meer, wat moet ik doen?
Geen probleem! Klik hier om een nieuw wachtwoord aan te maken. Je gebruikersnaam is je emailadres waar je onze Vriendenmailing op ontvangt.

Kan ik het digitale magazine ook downloaden?
Ja, dat kan! Als je bent ingelogd kan je op deze pagina alle magazines downloaden en lezen.

Overige vragen

Ik heb een idee voor een artikel, waar kan ik dat indienen?
Artikelvoorstellen kun je indienen via voorstellen@oneworld.nl. Wij behandelen alléén voorstellen die voldoen aan onze pitchvoorwaarden.

Hoe kan ik een redactielid bereiken?
Je vindt ons team op de teampagina. Mocht het gewenste e-mailadres hier niet staan, stuur dan een e-mail naar redactie@oneworld.nl, dan wordt je vraag doorgestuurd naar de betreffende persoon.

Staat je vraag er niet tussen?

Vul dit contactformulier in zodat de lezers- of partnerservice je verder kan helpen.