Journalistiek voor een eerlijke en duurzame wereld

Ik wil abonnee van OneWorld worden

Wanneer ben je abonnee van OneWorld?
Als abonnee van OneWorld draag je bij aan onafhankelijke journalistiek voor een eerlijke en duurzame wereld. Onze abonnees ontvangen 10 keer per jaar het magazine (print en digitaal), kunnen alle online artikelen lezen en worden uitgenodigd voor onze evenementen (bijv. een filmvertoning of debatavond) waarbij we elkaar beter kunnen leren kennen.

Hoe kan ik abonnee van OneWorld worden?
Je kan abonnee worden door je hier aan te melden.

Kan ik abonnee van OneWorld worden als ik in het buitenland woon?
Ja, dat kan. OneWorld kent veel internationale lezers. Je kunt dit aangeven in het formulier als je abonnee van OneWorld wordt. Voor elk abonnement geldt een maandbedrag van zes euro. Voor abonnees in het buitenland komen er extra verzendkosten bij. Wil je het magazine alleen online lezen, dan blijft het bedrag zes euro per maand.

Ik wil alleen digitaal lezen, hoe kan ik dit aangeven?
Als je het magazine niet in gedrukte vorm wilt ontvangen, kun je dat aangeven per mail: lezers@oneworld.nl. Dan past de lezersservice dit voor je aan.

Ik heb geen bevestiging gekregen van mijn aanmelding. Is het wel gelukt?
Binnen 24 uur nadat je je hebt aangemeld als abonnee van OneWorld ontvang je automatisch een e-mail met een bevestiging van je aanmelding. Kijk ook eventueel in je spambox als de mail niet is aangekomen. Heb je na 24 uur nog niets ontvangen? Neem dan contact op met de lezersservice via lezers@oneworld.nl.

Stopt het abonnement automatisch?
Een abonnement op OneWorld wordt bij afsluiting aangegaan voor een periode van 12 maanden en wordt daarna automatisch verlengd, tenzij anders vermeld wordt in een aanbieding. Een jaarabonnement wordt met een jaar verlengd, een maandabonnement wordt (na de eerste 12 maanden) maandelijks verlengd. De abonnee dient uiterlijk een maand voor de ingangsdatum van het nieuwe abonnementstermijn Stichting OneWorld het abonnement op te zeggen.

Hoe snel na aanmelding ontvang ik het magazine thuis?
Wanneer je abonnee wordt tussen de 1e en 17e dag van de maand, krijg je de papieren editie van de volgende maand thuisgestuurd. Word je abonnee tussen de 21e en de laatste dag van de maand, maar wil je de editie van de volgende maand graag ontvangen? Stuur dan een e-mail met je naam en adresgegevens naar lezers@oneworld.nl en de lezersservice stuurt het exemplaar naar je toe.

Is OneWorld ook in de winkel te koop?
OneWorld magazine is verkrijgbaar bij Athenaeum Boekhandel in Amsterdam.

Kun je als school of organisatie abonnee van OneWorld worden?
Ja, je kunt je aanmelden onder vermelding van de school- of organisatienaam. Wil je alle medewerkers van de organisatie opgeven als abonnee van OneWorld? Neem dan contact op via partners@oneworld.nl voor de mogelijkheden.

 

Ik ben abonnee van OneWorld

Ik heb nog geen account bij OneWorld, kan ik dat aanmaken?
Als je je aanmeldt als abonnee van OneWorld krijg je automatisch een account. Ben je je accountgegevens kwijt of heb je nooit accountgegevens ontvangen? Dan kun je via deze link een nieuw wachtwoord aanvragen. Dat ontvang je op het e-mailadres waar je alle berichten van OneWorld op ontvangt. Weet je dit e-mailadres niet meer? Stuur dan een mailtje met je voor- en achternaam, je adresgegevens en je vraag naar lezers@oneworld.nl.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Via deze link vraag je een nieuw wachtwoord op.

Kan ik mijn abonnement wijzigen naar print en/of digitaal?
Dat kan. Er zijn twee opties: papier en digitaal of alleen digitaal. Je kunt op elk moment aangeven of je het gedrukte magazine wel of niet wilt ontvangen. Let op: voor abonnees in het buitenland kan dit betekenen dat er extra verzendkosten in rekening gebracht worden. Mail naar lezers@oneworld.nl. Vermeld daarbij je voor- en achternaam, het e-mailadres dat bij ons bekend is, je huisnummer, postcode en woonplaats.

Waar kan ik de voorwaarden van mijn abonnement lezen?
De algemene voorwaarden vind je hier

Ik wil alleen digitaal lezen, hoe kan ik dit aangeven?
Als je het magazine niet meer in gedrukte vorm wilt ontvangen, stuur dan een e-mail naar lezers@oneworld.nl. Dan past de lezersservice dit voor je aan.

Hoe zeg ik mijn abonnement op?
Wat jammer dat je je abonnement wilt opzeggen.

Opzeggen gaat als volgt:
1. Log in
2. Klik op Mijn abonnement(en)
3. Klik op bekijken
4. Klik op opzeggen (als er nog openstaande betaling(en) zijn, dienen deze eerst betaald te worden voordat er opgezegd kan opzeggen)

Als de opzegknop niet zichtbaar is, zijn er nog openstaande betaling(en). Dit kan je zien bij ‘overzicht transacties’ doordat de bestelling(en) de status in de wacht heeft. Dit betekent dat voor deze bestelling het abonnementsgeld niet is betaald. Deze dienen eerst betaald te worden voordat het OneWorld abonnement opgezegd kan worden.

Het kan zijn dat u een maand later na de opzegging het OneWorld Magazine nog eenmalig ontvangt, dit heeft te maken met de datum van opzegging en de datum wanneer het adressenbestand naar de drukker wordt gestuurd.

We hopen u in de toekomst weer te mogen ontvangen als abonnee van OneWorld, waarmee u onafhankelijke journalistiek voor een eerlijke, duurzame wereld steunt.

Lukt het niet? Mail dan naar lezers@oneworld.nl.

Kan ik een adreswijziging doorgeven?
Dat kan. Mail je adreswijziging (het oude en nieuwe adres) naar lezers@oneworld.nl. Dan maken wij het voor je in orde.

Hoe wijzig ik mijn bankrekeningnummer?
Je kunt je verzoek tot het wijzigen van je bankgegevens mailen naar lezers@oneworld.nl

Hoe wijzig ik mijn e-mailadres?
Log in op je account en ga naar deze pagina. Vul bij ‘E-mailadres’ het gewenste adres in en klik op ‘Wijzigingen opslaan’.

Wanneer wordt OneWorld magazine bezorgd?
Het papieren magazine verschijnt tien keer per jaar en wordt op de eerste dinsdag of vrijdag van de maand bij onze abonnees thuisbezorgd. In de maanden januari en augustus verschijnt het magazine niet.

Ik heb een klacht over mijn bezorging
Is de bezorging niet naar wens of is het magazine niet bezorgd? Laat het weten aan de lezersservice via lezers@oneworld.nl.

Digitale magazine lezen

Waar vind ik de digitale versie van OneWorld magazine?
Als je abonnee bent van OneWorld, kun je hier inloggen. Wanneer je ingelogd bent kun je onderaan de pagina onder het kopje ‘Community’, ‘Digitaal magazine’ zien. Ben je nog geen abonnee van OneWorld? Meld je hier aan!

Ik weet mijn wachtwoord voor het digitale magazine niet meer, wat moet ik doen?
Geen probleem! Klik hier om een nieuw wachtwoord aan te maken. Je gebruikersnaam is je emailadres waar je onze abonneemailing op ontvangt.

Kan ik het digitale magazine ook downloaden?
Ja, dat kan! Als je bent ingelogd kan je op deze pagina alle magazines downloaden en lezen.

Overige vragen

Ik heb een idee voor een artikel, waar kan ik dat indienen?
Artikelvoorstellen kun je indienen via voorstellen@oneworld.nl. Wij behandelen alléén voorstellen die voldoen aan onze werkwijze.

Hoe kan ik een redactielid bereiken?
Je vindt ons team op de teampagina. Mocht het gewenste e-mailadres hier niet staan, stuur dan een e-mail naar redactie@oneworld.nl, dan wordt je vraag doorgestuurd naar de betreffende persoon.

Staat je vraag er niet tussen?

Vul dit contactformulier in zodat de lezers- of partnerservice je verder kan helpen.