Journalistiek voor een eerlijke en duurzame wereld

Heb je een vraag over een proefmaand, lid worden, abonnementen, acties, online lezen, de nieuwsbrief, partnerschappen of een samenwerking met OneWorld?

We hebben de meest gestelde vragen hieronder verzameld, kijk gerust of je vraag zo al beantwoord kan worden. Staat je vraag er niet tussen? Stuur vul het contactformulier in zodat we je verder kunnen helpen.

Lid worden

Kan ik lid worden van OneWorld als ik in het buitenland woon?
Ja, natuurlijk! OneWorld kent veel internationale lezers. Je kunt dit aangeven in het formulier als je een abonnement aanschaft. Een digitaal abonnement heeft voor het buitenland hetzelfde tarief als voor Nederland. Voor de papieren editie rekenen we een toeslag voor de verzendkosten.

Wanneer start mijn abonnement als ik lid word?
Je abonnement gaat meteen in. Heb je voor OneWorld Compleet gekozen? Dan krijg je ook het print magazine thuis gestuurd. Je zult het eerstvolgende nummer automatisch thuis ontvangen.

Ik heb geen bevestiging gekregen. Is mijn aanmelding wel gelukt?
Binnen 24 uur ontvang je automatisch een e-mail met de bevestiging. Kijk ook eventueel in de spambox als de mail niet is aangekomen. Heb je na 24 uur nog niets gehad? Neem dan contact met ons op via dit formulier.

Stopt het abonnement automatisch?
Een jaarabonnement wordt automatisch verlengd. Je kunt na het eerste jaar opzeggen, waarna je abonnement nog maximaal drie maanden doorloopt. Een proefmaand stopt wel automatisch na een maand.

Kan ik mijn abonnement tussentijds wijzigen?
Ja, dat kan! Als je tussentijds overstapt van OneWorld Online naar OneWorld Compleet, dan krijg je van ons een aanvullende factuur voor de meerprijs. Mocht je ervoor kiezen om het print magazine niet meer te ontvangen, kom je automatisch in het OneWorld Online terecht. Je krijgt hierbij geen geld terug, maar kunt wel een paar maanden extra lid blijven. In beide gevallen kun je je verzoek doorgeven via dit formulier met vermelding van je naam en je adresgegevens.

Is OneWorld Magazine ook in de winkel te koop?
Ons magazine is verkrijgbaar in de winkels van Athenaeum Boekhandel in Amsterdam en Haarlem.

 

Proefmaand

Ik wil OneWorld graag een maand uitproberen. Kan dat?
Je kunt een maand lang onbeperkt OneWorld lezen na aanmelding via dit formulier.

Ik heb een proefmaand aangevraagd maar ik ontvang geen OneWorld magazine thuis
OneWorld magazine komt 10x per jaar uit. In de maanden januari en augustus is er geen OneWorld magazine. Heb je in een van de tien overige maanden een proefmaand aangevraagd en heb je niets ontvangen? Laat het ons weten via dit formulier, dan kijken we zo snel mogelijk wat we voor je kunnen doen.

 

Wat houdt een proefmaand in?

Wat zijn de kosten van een proefmaand?

 

Leden

Waar kan ik alle voorwaarden lezen?
De kleine letters van je abonnement vind je hier.

Hoe zeg ik mijn abonnement op?
Wat jammer dat je jouw abonnement zou willen opzeggen. Mocht je nog twijfelen of willen horen wat eventuele opties zijn binnen het OneWorld lidmaatschap, kun je hier contact met ons opnemen. Wij staan je graag te woord. Ben je helemaal zeker van jouw keus? Dan kun je het abonnement opzeggen via dit formulier.

Hoe geef ik een adreswijziging door?
Je kunt een adreswijziging doorgeven door dit formulier in te vullen.

De eigenaar van het abonnement is overleden, wat nu?
Het is altijd erg treurig als dit gebeud, gecondoleerd. We snappen dat je dit zo snel mogelijk zou willen regelen en je kunt het abonnement dan ook simpel en snel via dit formulier opzeggen. Twijfel je of het abonnement misschien wel bij je past? Dan kun je hier contact met opnemen via dit formulier, we spreken graag de opties met jou. Wil je het abonnement overzetten op een andere naam en/of een ander adres, kan je dit doen via dit formulier.

Wanneer wordt OneWorld magazine bezorgd?
Bij een OneWorld Compleet abonnement, wordt 10 keer per jaar, in de eerste week van de maand het magazine thuisbezorgd (behalve januari en augustus).

Ik heb een klacht over mijn bezorging
Is de bezorging niet helemaal naar wens? Laat het ons weten, dan kunnen wij er alles aan doen om het te verbeteren. Opmerkingen of suggesties over de bezorging kunnen worden doorgegeven via dit formulier.

Ik heb OneWorld Compleet en ik heb geen print magazine ontvangen
Dat is niet de bedoeling! Via dit formulier kun je contact met ons opnemen. We zullen zo snel mogelijk uitzoeken of er iets fout is met jouw abonnement of met de levering. In de tussentijd kun je natuurlijk wel al inloggen op OneWorld en op deze pagina het digitale exemplaar lezen!

Acties

Ik heb al een abonnement op OneWorld. Kan ik dan ook van een aanbieding gebruik maken?
Als lid van OneWorld kun je niet met terugwerkende kracht gebruik maken van aanbiedingen. Wel proberen wij regelmatig leuke winacties op te zetten voor onze leden. Op die manier kun je alsnog gebruik maken van een cadeau dat bijvoorbeeld bij een abonnement wordt gegeven.

Online lezen

Waar kan ik de digitale versie van OneWorld magazine lezen?
Als je al lid bent van OneWorld, kun je hier inloggen. Wanneer je ingelogd bent kun je onderaan de pagina onder het kopje ‘Community’, ‘Digitaal magazine’ zien. Je kunt ook direct hier klikken om alle magazines te lezen.
Als lid van OneWorld krijg je toegang tot onbeperkt lezen op al onze kanalen, met die reden bieden wij onze leden dan ook alle magazines aan – zelfs van voordat je lid was!

Ik weet mijn wachtwoord voor het digitale magazine niet meer, wat moet ik doen?
Geen probleem! Zolang je wel nog de gebruikersnaam weet, kun je hier een nieuw wachtwoord aan maken. Weet je niet meer wat de gebruikersnaam was? Dan kun je ook inloggen met het e-mailadres waar je onze nieuwsbrief en andere mails op ontvangt.

Kan ik het digitale magazine ook downloaden?
Ja, dat kan! Zodra je bent ingelogd kon je op deze pagina alle magazines downloaden. Dit kun je doen door op de cover van jouw gewenste exemplaar te klikken. Zodra je naar het online exemplaar ziet, kun je in de balk boven in je browser op het pijltje (naar beneden wijzend met een streepje hieronder) klikken.

Overig

Ik heb een idee voor een artikel, waar kan ik dat indienen?
We horen graag van je! Je kunt je idee indienen via dit formulier.

Hoe kan ik een redactielid bereiken?
Heb je het team al bekeken op onze team pagina? Mocht het e-mailadres hier niet staan, kun je het beste een e-mail sturen naar redactie@oneworld.nl, dan wordt de vraag doorgestuurd naar de desbetreffende persoon.

OneWorld app

Nieuwsbrief

Partners

Kunnen we als school of organisatie een abonnement nemen?
Ja, je kunt je aanmelden onder vermelding van de organisatienaam. Wil je de gehele organisatie lid maken van OneWorld? Neem dan contact op via partners@oneworld.nl voor de verschillende opties.

 

Samenwerken