Heb je een vraag over je abonnement, wil je meer weten over abonnementen, of zoek je informatie over iets anders?

We hebben de meest gestelde vragen hieronder verzameld, kijk gerust of je vraag zo al beantwoord kan worden. Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar lezers@oneworld.nl of bel met onze abonneeservice 0172 – 47 60 85 op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 uur.

Waar kan ik de digitale versie van OneWorld magazine lezen?
Je kunt hier inloggen

Ik weet mijn wachtwoord voor het digitale magazine niet meer, wat moet ik doen?
Je kunt hier een nieuw wachtwoord aanvragen.

Kan ik het digitale magazine ook downloaden?
Ja, dat kan! Zodra je bent ingelogd, zie je bovenaan (in het midden van je scherm) een klein driehoekje. Als je daar met je muis op staat, schuift er een menu naar beneden met opties. De meest linkse daarvan is de knop om het magazine te downloaden.

Waarom moet ik betalen voor OneWorld magazine en om alle artikelen te lezen?
Onafhankelijke journalistiek kost tijd en geld! Daarnaast hebben we ook andere kosten zoals het tijdschrift maken, drukken en opsturen. Alle steun om dit in stand te houden is welkom! Benieuwd naar onze abonnementsvormen? Bekijk ze hier.

Ik heb al een abonnement op OneWorld. Kan ik dan ook van een aanbieding gebruik maken?
Helaas kan dat niet.

Kan ik lid worden van OneWorld als ik in het buitenland woon?
Dat kan. Je kunt dit aangeven in het aanmeldingsformulier. Een digitaal abonnement heeft voor het buitenland hetzelfde tarief als voor Nederland. Voor de papieren editie rekenen we een toeslag voor de verzendkosten.

Kunnen we als school of organisatie een abonnement nemen?
Jj, je kunt je aanmelden onder vermelding van de organisatienaam. Wil je de gehele organisatie lid maken van OneWorld? Neem dan contact op via partners@oneworld.nl voor de verschillende opties.

Wanneer start mijn abonnement als ik lid word?
Je abonnement gaat meteen in. Heb je een abonnement met een papieren magazine genomen? Dan ontvang je het eerstvolgende nummer van OneWorld magazine automatisch in je brievenbus.

Ik heb geen bevestiging gekregen. Is mijn aanmelding wel gelukt?
Binnen 24 uur ontvang je automatisch een e-mail met de bevestiging. Kijk ook eventueel in de spambox als de mail niet is aangekomen. Heb je na 24 uur nog niets gehad? Stuur dan een mail naar lezers@oneworld.nl.

Stopt het abonnement automatisch?
Een jaarabonnement wordt automatisch verlengd. Je kunt na het eerste jaar opzeggen, waarna je abonnement nog maximaal drie maanden doorloopt. Een proefabonnement of een abonnement dat je cadeau hebt gegeven of gekregen stopt wel automatisch.

Kan ik mijn abonnement tussentijds wijzigen?
Ja, dat kan! Als je tussentijds overstapt van een digitaal abonnement naar een abonnement met een papieren editie, dan krijg je van ons een aanvullende factuur voor de meerprijs.
Tussentijds overstappen van een papieren editie naar digitaal kan ook. Je krijgt van ons dan geen geld terug. Wel zorgen we ervoor dat je een aantal maanden langer lid blijft, zonder extra kosten.
In beide gevallen kun je je verzoek doorgeven met een mail aan oneworld@spabonneeservice.nl, met vermelding van je naam en je adresgegevens.

Waar kan ik alle voorwaarden lezen?
De kleine letters van je abonnement vind je hier.

Waar kan ik terecht als ik vragen heb?
Voor vragen over je abonnement kun je terecht bij onze abonneeservice: 0172 – 47 60 85. Voor vragen over de inhoud van OneWorld magazine kun je contact opnemen met de redactie. 

Hoe zeg ik mijn abonnement op?
Je kunt je abonnement opzeggen door dit formulier in te vullen.

Hoe geef ik een adreswijziging door?
Je kunt een adreswijziging doorgeven door dit formulier in te vullen.

Ik heb een idee voor een artikel, waar kan ik dat indienen?
We horen graag van je! Je kunt je idee indienen via dit formulier

Hoe kan ik een redactielid bereiken?
Je kunt het beste een e-mail sturen naar redactie@oneworld.nl, dan wordt de vraag doorgestuurd naar de desbetreffende persoon.

Ik wil OneWorld graag een maand uitproberen. Kan dat?
Je kunt een maand lang onbeperkt OneWorld lezen na aanmelding via dit formulier.

Is OneWorld Magazine ook in de winkel te koop?
Ons magazine is verkrijgbaar in de winkels van Athenaeum Boekhandel in Amsterdam en Haarlem.