Journalistiek voor een eerlijke en duurzame wereld

Met meer dan 250.000 unieke paginaweergaven per maand, is de vacaturebank van OneWorld de grootste voor duurzame, eerlijke functies in Nederland. Doordat de vacaturebank gekoppeld is aan een journalistiek platform dat ingaat op maatschappelijke thema’s die aansluiten bij de vacatures, is de doelgroep gemakkelijk gevonden en het bereik groot.

Makkelijk, snel en simpel

De kosten voor het plaatsen van een vacature bedragen € 300 (excl. BTW) als u direct via Ideal betaalt of € 330 (excl. BTW) indien u een factuur achteraf wilt ontvangen. De vacature staat één maand online. Verlenging met een maand bedraagt € 100 (excl. BTW).

U kunt uw vacature credit(s) kopen en uw vacature(s) plaatsen via onderstaand formulier. Heeft u al een account en wilt u vacatures bijkopen? Dat kan hier.

Nog meer mensen bereiken met uw vacature?
Dat kan! De vacature kan mee in de OneWorld nieuwsbrieven of geplaatst worden op de OneWorld sociale media kanalen. Dit kunt u aanvinken in onderstaand formulier.

Vergoot de kans op het vinden van een geschikte collega! 
Geef sollicitanten een kijkje in uw organisatie met de Inside Job Video. Klik hier voor meer informatie.

Alle bedragen in onderstaand formulier zijn inclusief BTW.

Onbeperkt vacatures plaatsen? Word OneWorld Partner

Voor organisaties die regelmatig vacatures willen plaatsen, is het voordeliger te kiezen voor het OneWorld Partnerschap.

Heb je vragen over het plaatsen van vacatures? Neem contact op via de groene button.