Journalistiek voor een eerlijke en duurzame wereld

OneWorld: onafhankelijke journalistiek voor een eerlijke en duurzame wereld

OneWorld bestaat uit een website en een magazine. Waar wij op OneWorld.nl meer dan 1,7 miljoen unieke bezoekers per jaar mogen verwelkomen, hebben we ook tienmaal per jaar een verdiepende uitgave van OneWorld Magazine met een oplage van 13.000 exemplaren. OneWorld bereikt bij uitstek de hoogopgeleide, groene doeners die geïnteresseerd zijn in verschillende culturen, reizen, milieu en verantwoord leven tussen de 20-35 jaar. Een groep met veel mogelijkheden, ook voor jouw organisatie!

OneWorld Partnerschap

Als OneWorld partner heb je een streepje voor op alle andere mogelijke samenwerkingen. Je krijgt voor een vast bedrag een compleet pakket dat zowel voor advertisement als link building heel interessant is. Ons doel is om organisaties die gezien mogen worden, te helpen aan die zichtbaarheid te komen. Dit is wat je als OneWorld partner krijgt:

 • Regie over je eigen uitingen: Doordat je een eigen gebruikersnaam en wachtwoord krijgt voor OneWorld.nl, kun je onbeperkt partnerberichten plaatsen. Dit werkt heel prettig voor bedrijven die online meer zichtbaarheid willen krijgen. Link building wordt zo wel erg makkelijk! Daarnaast krijg je als partner een eigen profielpagina, die je zelf kunt aanpassen.
 • De grootste vacaturebank voor eerlijke, duurzame vacatures: Ben je op zoek naar nieuwe mensen voor je team of organisatie? Dan is onze vacaturebank extra interessant. Vacatures vervullen kan knap lastig zijn, zeker in de duurzame sector. Doordat wij de grootste duurzame vacaturebank zijn, is de kans groot dat die match nu wel gaat lukken. Mooie bijkomstigheid: als partner zijn alle vacatures die je zou willen plaatsen gratis (normaal kosten ze €300 per stuk).
 • Aandacht voor je evenement: De OneWorld agenda is voor veel lezers een vaste plek om te checken welke evenementen, debatten, cursussen etc. er van hun gading zijn. Als OneWorld partner kun je onbeperkt evenementen in onze agenda plaatsen.
 • Voordelig adverteren: Als partner van OneWorld krijg je 25% korting op advertenties, zowel online op OneWorld.nl en als offline in OneWorld Magazine.

Mogelijkheden

Is een partnerschap (nog) niet aan de orde maar zou je wel willen samenwerken met OneWorld? Ook dat kan. Kies een van de opties hieronder om meer informatie te krijgen.

 • Samenwerken / adverteren: Benieuwd naar de advertentiemogelijkheden die wij bieden? Vraag de tariefkaart hier op.
 • Losse vacature(s) plaatsen: Met meer dan 250.000 unieke paginaweergaven per maand, is OneWorld vacaturebank de grootste vacaturebank voor duurzame functies in Nederland. Bekijk hier de mogelijkheden.
 • Losse agenda item(s) plaatsen: De agenda van OneWorld wordt door 1,7 miljoen unieke bezoekers per jaar bezocht. Hier lees je alles over het plaatsen van een los agenda-item.

Tarieven

Om ieder bedrijf een eerlijke kans te geven, hanteert OneWorld een progressieve tarievenstructuur. Het tarief fluctueert met met de omzet/begroting van je organisatie. Voor een specifieke inschatting kun je onderstaand formulier invullen. Hierna zullen wij contact opnemen.

Groep

A

 Jaarlijks omzet/budget in euro

tot 150.000

tarief per jaar in euro

250,-

B 150.000 – 499.000 750,-
C 500.000 – 999.000 1.100,-
D 1.000.000 – 1999.999 1.500,-
E 2.000.000 – 4.999.000 1.875,-
F 5.000.000 en meer 2.350,-

Prijzen zijn exclusief 21% BTW
Exclusief eenmalige administratiekosten € 25,-

Meld je aan als partner

Wil je je organisatie aanmelden als partner? Vul dan het formulier hieronder in.

Na je aanmelding kijken we of je organisatie voldoet aan onze criteria (denk aan: zet je organisatie zich in voor een betere wereld?). We nemen daarna contact op, zodat jullie snel gebruik kunnen maken van het partnerschap.

Heb je vragen, of wil je meer informatie? Neem hier contact met ons op.

Lees hier de algemene voorwaarden van het OneWorld Partnerschap.

  We houden onze partners via e-mail op de hoogte. Uitschrijven kan altijd.
 • Geaccepteerde bestandstypen: jpg, gif, png.
  Upload een logo van je organisatie. We hebben wel een vierkante afbeelding nodig om je logo optimaal op onze site te gebruiken. Tip: de profielafbeelding van je organisatie op Twitter, LinkedIn of Facebook is waarschijnlijk ook vierkant, dus die kun je gebruiken.
 • Kleine letters, zonder spaties. Hiermee kun je straks inloggen.
 • Kosten

  OneWorld hanteert een progressieve tarievenstructuur, het tarief is afhankelijk van uw jaarlijkse omzet of budget. Geef alstublieft aan in welke tariefgroep uw organisatie valt.
  Budget in euro's. Tussen haakjes: tarief per jaar in euro's. De prijs is inclusief btw + €25 administratiekosten. Word partner in 2017 en ontvang 50% korting voor de rest van het jaar.
 • Geaccepteerde bestandstypen: pdf.
  Heeft u geen (financieel) jaarverslag, dan voldoet een document waarin uw jaarlijkse omzet/budget staat vermeld. U kunt het document eventueel ook per post opsturen: Oneworld, t.a.v. Marketing & Communicatie, Piet Heinkade 181H, 1019 HC Amsterdam