Wil je je boodschap blijvend onder de aandacht brengen van onze 2 miljoen unieke bezoekers? Dan is een lidmaatschap op het OneWorld Netwerk iets voor jou! Organisaties die meerdere vacatures, nieuwsberichten en/of agenda-items willen plaatsen, bieden wij de mogelijkheid aan om tegen gereduceerd tarief het hele jaar door boodschappen te plaatsen op onze verschillende kanalen.

Wat houdt een lidmaatschap op het OneWorld Netwerk in?

  • Publiciteit: nieuwsberichten plaatsen op de homepage van oneworld.nl om aandacht te vragen voor activiteiten of publiekscampagnes van uw organisatie. (Voor niet-partners kost een nieuwsberichtplaatsing € 750,-)
  • OneWorld Vacaturebank: vacatures (ook stageplaatsen en vrijwilligerswerk) plaatsen op de grootste vacaturebank voor duurzame, eerlijke functies in Nederland. (Voor niet-partners kost een vacatureplaatsing € 300,-)
  • OneWorld Events: debatten, cursussen en evenementen op de eventpagina van OneWorld plaatsen. (Voor niet-partners kost een agenda-item plaatsen € 150,-)
  • Organisatiepagina: een eigen profielpagina, zodat uw organisatie zich goed kan presenteren.
  • Voordelig adverteren: als partner van OneWorld kan uw organisatie met korting adverteren op oneworld.nl. (zie bijlage)
  • Netwerk: onderdeel van een groot netwerk (ruim 150 partners) van organisaties en bedrijven die willen bijdragen aan een eerlijke, duurzame wereld.

Tarieven

Om elke organisatie, groot of klein, een eerlijke kans te geven, hanteert OneWorld een geschaalde tarievenstructuur. Het tarief hangt samen met de grootte van uw organisatie. De algemene voorwaarden van het OneWorld Partnerschap zijn hier te vinden.

Groep

A

Aantal medewerkers

minder dan 15

Tarief per jaar*

€ 500,-

B tussen de 15 en 100 € 2350,-
C Meer dan 100 € 4950,-

 

* Exclusief eenmalig administratiekosten à € 25,- en 21% btw.

Aanmelden als partner

Is het OneWorld Partnerschap interessant voor uw organisatie? Klik op de groene button hieronder en vul het formulier in.
Heeft u vragen over het OneWorld Partnerschap? Neem dan contact met ons op.