Journalistiek voor een eerlijke en duurzame wereld

Op oneworld.nl verwelkomen we meer dan 2 miljoen unieke bezoekers per jaar, daarnaast publiceren we tien maal per jaar OneWorld magazine met een oplage van 13.000 exemplaren. OneWorld bereikt bij uitstek de doelgroep die zich wil inzetten voor een eerlijke, duurzame wereld en de urgentie van onafhankelijke journalistiek inziet. Deze doelgroep is geïnteresseerd in verschillende culturen, reizen, milieu en een verantwoorde levensstijl. Ze zijn bereid om meer te betalen voor eerlijke, duurzame producten en diensten.

OneWorld Partnerschap

Wat houdt een partnerschap met OneWorld in?

 • Publiciteit: onbeperkt nieuwsberichten plaatsen op de homepage van oneworld.nl om aandacht te vragen voor activiteiten of publiekscampagnes van uw organisatie. (voor niet-partners kost een nieuwsbericht plaatsing € 750,-)
 • OneWorld Vacaturebank: onbeperkt vacatures (ook stageplaatsen en vrijwilligerswerk) plaatsen op de grootste vacaturebank voor duurzame, eerlijke functies in Nederland. (voor niet-partners kost een vacatureplaatsing € 300,-)
 • OneWorld Events: onbeperkt debatten, cursussen en evenementen plaats op de eventpagina van OneWorld plaatsen. (voor niet-partners kost het plaatsen van een event € 150,-)
 • Organisatiepagina: een eigen profielpagina, zodat uw organisatie zich goed kan presenteren.
 • Voordelig adverteren: als partner van OneWorld kan uw organisatie met 25% korting adverteren op oneworld.nl. Klik hier voor een overzicht van al onze producten.
 • Netwerk: onderdeel van een groot netwerk (ruim 150 partners) van organisaties en bedrijven die willen bijdragen aan een eerlijke, duurzame wereld.
 • OneWorld magazine: uw organisatie ontvangt 10 keer per jaar OneWorld magazine digitaal en op papier. (voor niet-partners kost een abonnement op OneWorld € 6,- per maand)

Tarieven

Om elke organisatie, groot of klein, een eerlijke kans te geven, hanteert OneWorld een geschaalde tarievenstructuur. Het tarief fluctueert met de omzet/begroting van uw organisatie.

Groep

A

 Jaarlijkse omzet/budget

< € 999.999,-

Tarief per jaar*

€ 500,-

B > € 1.000.000,- € 2350,-

 

* Exclusief eenmalig administratiekosten à € 25,- en 21% BTW.

Aanmelden als partner

Is het OneWorld Partnerschap interessant voor uw organisatie? Vul onderstaand formulier in. De algemene voorwaarden van het OneWorld Partnerschap zijn hier te vinden.

  U ontvangt automatisch onze partnernieuwsbrief waarmee we u op de hoogte houden van onze activiteiten en communicatiemogelijkheden. Daarnaast kunt u zich inschrijven voor onze vacature- en redactienieuwsbrief
 • Geaccepteerde bestandstypen: jpg, gif, png.
  Upload een logo van uw organisatie. We hebben een vierkante afbeelding nodig om het logo optimaal op onze site weer te geven. Tip: de profielafbeelding van uw organisatie op Twitter, LinkedIn of Facebook is waarschijnlijk ook vierkant.
 • Kleine letters, zonder spaties. Hiermee kunt u straks inloggen.
  OneWorld hanteert een progressieve tarievenstructuur. Bij tariefgroep A is de jaarlijkse omzet of het budget van de organisatie onder de € 1 miljoen, bij tariefgroep B is de jaarlijkse omzet of het budget boven de € 1 miljoen. Geef aan in welke tariefgroep de organisatie valt. *Exclusief eenmalige administratiekosten € 25,- en 21% BTW.
 • Geaccepteerde bestandstypen: pdf.
  Is er geen (financieel) jaarverslag, dan voldoet een document waarin de jaarlijkse omzet/budget staat vermeld. U kunt het document ook per post opsturen: OneWorld, t.a.v. Marketing & Communicatie, SpringHouse, De Ruijterkade 128, 1011 AC Amsterdam
 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Heeft u vragen over het OneWorld Partnerschap? Neem contact op via onderstaande groene button.