Journalistiek voor een eerlijke en duurzame wereld

Op oneworld.nl mogen we meer dan 1,7 miljoen unieke bezoekers per jaar verwelkomen, daarnaast publiceren we tien maal per jaar OneWorld magazine met een oplage van 13.000 exemplaren. OneWorld bereikt bij uitstek de doelgroep die zich wil inzetten voor een eerlijke, duurzame wereld en de urgentie van onafhankelijke journalistiek begrijpt. Deze doelgroep is geïnteresseerd in verschillende culturen, reizen, milieu en verantwoord leven.

OneWorld Partnerschap

Wat houdt een partnerschap met OneWorld in?

 • Publiciteit: onbeperkt partnerberichten plaatsen op oneworld.nl om aandacht te vragen voor activiteiten of publiekscampagnes van je organisatie.
 • OneWorld Vacaturebank: de grootste vacaturebank voor duurzame, eerlijke functies in Nederland. Normaal kost een vacature plaatsen € 300,-, als partner kun je onbeperkt vacatures plaatsen, ook voor stageplaatsen en vrijwilligerswerk.
 • OneWorld Agenda: plaats onbeperkt debatten, cursussen en evenementen in de agenda van oneworld.nl. Voor niet-partners kost een agenda-item plaatsen € 100,- .
 • Organisatiepagina: je krijgt een eigen profielpagina, zodat je organisatie zich goed kan presenteren.
 • Voordelig adverteren: als partner van OneWorld adverteer je met 25 procent korting op oneworld.nl en in OneWorld magazine.
 • Netwerk: je bent onderdeel van een groot netwerk (ruim 250 partners) van organisaties en bedrijven die actief zijn op het gebied van internationale samenwerking en duurzaamheid.
 • Premium content: toegang tot alle artikelen op oneworld.nl.

Tarieven

Om elke organisatie, groot of klein, een eerlijke kans te geven, hanteert OneWorld een geschaalde tarievenstructuur. Het tarief fluctueert met de omzet/begroting van je organisatie.

Groep

A

 Jaarlijkse omzet/budget

< € 999.999,-

Tarief per jaar*

€ 500,-

B > € 1.000.000,- € 2350,-

 

* Exclusief eenmalig administratiekosten à € 25,- en 21 procent btw.

Aanmelden als partner

Is een OneWorld Partnerschap interessant voor jouw organisatie? Vul dan het formulier hieronder in. De algemene voorwaarden van het OneWorld Partnerschap zijn hier te vinden.

  We houden onze partners via e-mail op de hoogte. Uitschrijven kan altijd.
 • Geaccepteerde bestandstypen: jpg, gif, png.
  Upload een logo van je organisatie. We hebben wel een vierkante afbeelding nodig om je logo optimaal op onze site te gebruiken. Tip: de profielafbeelding van je organisatie op Twitter, LinkedIn of Facebook is waarschijnlijk ook vierkant, dus die kun je gebruiken.
 • Kleine letters, zonder spaties. Hiermee kun je straks inloggen.
 • Kosten

  OneWorld hanteert een progressieve tarievenstructuur, het tarief is afhankelijk van uw jaarlijkse omzet of budget. Geef alstublieft aan in welke tariefgroep uw organisatie valt.
  *Exclusief eenmalige administratiekosten €25,-. En exclusief 21% BTW.
 • Geaccepteerde bestandstypen: pdf.
  Heeft u geen (financieel) jaarverslag, dan voldoet een document waarin uw jaarlijkse omzet/budget staat vermeld. U kunt het document eventueel ook per post opsturen: Oneworld, t.a.v. Marketing & Communicatie, Piet Heinkade 181H, 1019 HC Amsterdam

Heb je vragen over het OneWorld Partnerschap? Neem contact op via de groene button.