Journalistiek voor een eerlijke en duurzame wereld

Op oneworld.nl verwelkomen we meer dan 1,7 miljoen unieke bezoekers per jaar, daarnaast publiceren we tien maal per jaar OneWorld magazine met een oplage van 13.000 exemplaren. OneWorld bereikt bij uitstek de doelgroep die zich wil inzetten voor een eerlijke, duurzame wereld en de urgentie van onafhankelijke journalistiek inziet. Deze doelgroep is geïnteresseerd in andere culturen, reizen, milieu en een verantwoorde levensstijl.

OneWorld Partnerschap

Wat houdt een partnerschap met OneWorld in?

  • Publiciteit: onbeperkt partnerberichten plaatsen op oneworld.nl om aandacht te vragen voor activiteiten of publiekscampagnes van je organisatie.
  • OneWorld Vacaturebank: de grootste vacaturebank voor duurzame, eerlijke functies in Nederland. Normaal kost een vacature plaatsen € 300,-, als partner kun je onbeperkt vacatures plaatsen, ook voor stageplaatsen en vrijwilligerswerk.
  • OneWorld Agenda: plaats onbeperkt debatten, cursussen en evenementen in de agenda van oneworld.nl. Voor niet-partners kost een agenda-item plaatsen € 100,- .
  • Organisatiepagina: je krijgt een eigen profielpagina, zodat je organisatie zich goed kan presenteren.
  • Voordelig adverteren: als partner van OneWorld adverteer je met 25 procent korting op oneworld.nl en in OneWorld magazine.
  • Netwerk: je bent onderdeel van een groot netwerk (ruim 250 partners) van organisaties en bedrijven die actief zijn op het gebied van internationale samenwerking en duurzaamheid.
  • OneWorld magazine: je ontvangt OneWorld magazine digitaal en in gedrukte vorm.

Tarieven

Om elke organisatie, groot of klein, een eerlijke kans te geven, hanteert OneWorld een geschaalde tarievenstructuur. Het tarief fluctueert met de omzet/begroting van je organisatie.

Groep

A

 Jaarlijkse omzet/budget

< € 999.999,-

Tarief per jaar*

€ 500,-

B > € 1.000.000,- € 2350,-

 

* Exclusief eenmalig administratiekosten à € 25,- en 21 procent btw.

Aanmelden als partner

Is een OneWorld Partnerschap interessant voor jouw organisatie? Vul dan het formulier hieronder in. De algemene voorwaarden van het OneWorld Partnerschap zijn hier te vinden.

Heb je vragen over het OneWorld Partnerschap? Neem contact op via de groene button.