<i>Lecture</i>: De rol van politieke processen bij draagvlakversterking internationale samenwerking

09-12-2003
Door: OneWorld

De lezing van 16 december 2003 geeft inzicht in de rol van politieke processen bij het werken aan draagvlak voor internationale samenwerking in Nederland. Hoe vinden politieke lobby processen plaats, wat is een effectieve lobby en op welke terreinen? Welke technieken en mechanismen zijn er mogelijk om de politiek meer bewust te maken van thema’s op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, internationale samenwerking en duurzame ontwikkeling? Dagvoorzitter Lau Schulpen (CIDIN) zal na de inleidingen de aanwezigen uitnodigen om vragen te stellen en gespreksonderwerpen in te brengen voor een paneldiscussie.

Als u de Lecture wilt bijwonen, kunt u zich aanmelden door een e-mail te sturen naar Context, t.a.v. Lotte Vonken: info@developmenttraining.org. U bent dan van harte welkom op dinsdag 16 december a.s. in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam. Ontvangst met koffie en thee is om 9.30 uur. De lezing begint om 10.00 uur en duurt tot 12.45 uur.

Context, international cooperation
De Context MasterClass Lecture is een lezing in het kader van de Context MasterClass Draagvlakversterking; een trainingstraject over draagvlakversterking speciaal voor medewerkers van organisaties die zich bezighouden met internationale samenwerking en duurzame ontwikkeling. Voor meer informatie over de Context MasterClass Lectures of over de Context MasterClass Draagvlakversterking kunt u terecht bij Context, international cooperation, Lotte Vonken. Zij is telefonisch bereikbaar op maandag tot en met donderdag op 030 - 273 23 50.
Of mail Lotte Vonken
color=red>

Context MasterClass

Reacties