Haar roots ontdekken was voor Dalila Sayd letterlijk een eitje

Haar roots ontdekken was voor Dalila Sayd letterlijk een eitje

Alsof ze een vergeten taal leerde, zo voelde het voor voormalig sterrenchef Dalila Sayd om te koken met de ingrediënten uit de Marokkaanse keuken. De geuren brachten haar terug naar haar jeugd, waarvan ze dacht dat ze er alleen slechte herinneringen aan had. Nu deelt...
Dorothy Porker: ‘Guilty pleasures? Dit is gewoon lekker eten’

Dorothy Porker: ‘Guilty pleasures? Dit is gewoon lekker eten’

Dorothy Porker is bekend van haar makkelijke recepten en haar kleurrijke, eetbare droomtaferelen. Ze wil eten leuk houden voor iedereen. Dat betekent: geen ‘gatekeeping’. ‘Niet iedereen heeft evenveel geld of energie.’ Dorothy Porker (1979) deelt onverwachte, maar...
De weg van Rada

De weg van Rada

Deze Syrische foodie bouwt aan haar toekomst en droomt van een eigen kookboek. Rada (36) ontvluchtte met haar gezin het uiteenvallende Syrië. Maar ze wil niet blijven hangen in het verleden. In Nederland bouwt ze aan haar toekomst met een kookblog en een opleiding....