In de aanloop naar Global Female Condom Day organiseerden OneWorld en The Female Health Company de talkshow Female Choices | een vrolijke kutavond met de vagina in een glansrol.

Lees hier het verslag van een geslaagde avond, onder leiding van het charismatische Vlaamse podcastduo van Vuile Lakens: genderkenner Anaïs van Ertvelde en schrijfster Heleen Debruyne.

Pownews maakte deze leuke reportage:[[{“fid”:”50663″,”view_mode”:”file_styles_artikel_volle_breedte”,”fields”:{“format”:”file_styles_artikel_volle_breedte”,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:”Vrolijke kutavond OneWorld op Pownews”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:”Vrolijke kutavond OneWorld op Pownews”},”type”:”media”,”attributes”:{“alt”:”De vrolijke kutavond!”,”style”:”height:327px; width:581px”,”class”:”file-file-styles-artikel-volle-breedte media-element”}}]]

 

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?
670

Over de auteur

Programmamaker bij OneWorld. Oprichter van FoodGuerrilla en themakanaal OneWorld Water.
Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief