Oké toegegeven, gebotteld water is niet iets om een voorstander van te zijn als het gaat om duurzaamheid. En zeker als daar grote marketingcampagnes achter zitten wekt het al snel argwaan bij de kritische burger. Toch is het in de Verenigde Staten, ondanks de drinkbaarheid van kraanwater in veel gebieden, de normaalste zaak van de wereld om water uit een fles te drinken.

Waar grote producenten van flessenwater, zoals Spa en Evian, vaak kiezen voor een promotiecampagne die de fris- en puurheid van het bronwater benadrukt, wil nieuwkomer 138 Water het drinken van water door middel van vrouwelijk schoon aantrekkelijk maken.

De nieuwe campagne spreekt waarschijnlijk vooral mannen aan. Naast de fotoshoots die het bedrijf inzet, pronkt op de website ook een overzicht met bekende Amerikanen die met een flesje 138 water rondlopen. Toch zal bij de meeste mensen het water vooral bij het zien van de foto’s in de mond lopen. 

Al dorstig geworden? Bekijk dan hier de sexy foto’s

Foto: YouTube

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?
670

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief