Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Stemmen doe je nu door dit bericht te liken.  De spannende finale bijwonen op donderdag 11 december in Pakhuis De Zwijger? Meld je hier aan!

[[{“fid”:”32333″,”view_mode”:”file_styles_artikel_volle_breedte”,”attributes”:{“class”:”styles file-styles artikel_volle_breedte media-element file-file-styles-artikel-volle-breedte”,”id”:”styles-6-0″},”fields”:{“format”:”file_styles_artikel_volle_breedte”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:”Team TRENDWATER OneWorld Water Battle”,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:”Team TRENDWATER OneWorld Water Battle”},”type”:”media”,”link_text”:null}]]

Team TRENDWATER (vlnr): Ralph Wesseling, Lindsey Schwidder, Annet van den Akker, Maya, Inge Phernambucq, Iris van Graven, Maaike der Kinderen.

Ralph Wesseling (teamcaptain): Water professional, backpacker en sporter

Lindsey Schwidder: International water project coordinator, drummer en wereldreiziger

Annet van den Akker: Effectiviteitsonderzoeker, analist en strategisch marketing planner

Maya Velis: Jurist, water professional en fotografe

Inge Phernambuq: Hydroloog, triatlonspeler en ontwikkelingswerker

Iris van Graven: Bandzangeres en tekstschrijver met roots in de bloembollen

Maaike der Kinderen: Water professional, bijlesdocent en bergwandelaar

 

[[{“fid”:”32165″,”view_mode”:”file_styles_artikel_volle_breedte”,”attributes”:{“class”:”styles file-styles artikel_volle_breedte media-element file-file-styles-artikel-volle-breedte”,”id”:”styles-6-0″},”fields”:{“format”:”file_styles_artikel_volle_breedte”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:”Ralph Wesseling_teamcaptain TRENDWATER_OneWorld Water Battle”,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:”Ralph Wesseling_teamcaptain TRENDWATER_OneWorld Water Battle”},”type”:”media”,”link_text”:null}]]
 Teamcaptain Ralph Wesseling: zijn grootste interesses zijn (internationale) vraagstukken over water en waterbewustwording, governance, educatie en het werken aan veranderingen bij mensen en organisaties. Bij Waterschap Brabantse Delta werkt hij aan Ruimte voor de Rivier projecten bij het Volkerak Zoommeer. Hij is leergierig en een teamspeler en vindt het belangrijk om over de grenzen te kijken en te verbinden.

Ralph is veel bezig met watervraagstukken en hoe je burgers hierbij kunt betrekken. Hij werkt graag aan evenementen die mensen inspireren en hen tegelijkertijd in staat stelt om ervan te leren. Zo heeft hij dit jaar ‘Battle of the Beach’ georganiseerd, dat door de New York Times werd aangehaald als een aansprekende manier om Nederlanders bewust te maken over waterveiligheid en een stijgende zeespiegel. Daarnaast heeft hij meegewerkt aan de organisatie van evenementen, zoals Breaking Boundaries waar de verbinding tussen de watersector en andere sectoren wordt verkend.

De campagne van zijn team is erop gericht dat mensen water gaan herkennen als een waardevolle grondstof bij de productie van kleding. Tegelijkertijd willen zij mensen zelf laten ervaren hoe ze makkelijk kunnen bijdragen aan een duurzamere waterconsumptie.

670

Over de auteur

Programmamaker bij OneWorld. Oprichter van FoodGuerrilla en themakanaal OneWorld Water.
Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief