Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Stemmen doe je door dit bericht te liken.  De spannende finale bijwonen op donderdag 11 december in Pakhuis De Zwijger? Meld je hier aan!

[[{“fid”:”32364″,”view_mode”:”file_styles_artikel_volle_breedte”,”attributes”:{“class”:”styles file-styles artikel_volle_breedte media-element file-file-styles-artikel-volle-breedte”,”id”:”styles-6-0″},”fields”:{“format”:”file_styles_artikel_volle_breedte”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:”Team De DEELTONS OneWorld Water Battle”,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:”Team De DEELTONS OneWorld Water Battle”},”type”:”media”,”link_text”:null}]]

Team DE DEELTONS (vlnr): Henk Steinz, Robin Koek, Eric Kraak, Nancy Tjon-En-Fa, Floor Speet, Carolijn Becker (en Dienke Stomph)

Henk Steinz: Innovatie manager, voetballer en duurzame voorloper

Robin Koek (teamcaptain): Cabaretier, ondernemer en barrista

Eric Kraak: Watermanager, ontwikkelingswerker en student

Nancy Tjon En-Fa: Student gezondheidswetenschappen, latindanser en mediteerder

Floor Speet: Civiel ingenieur, waterbeheerder en hardloopster

Carolijn Becker: Offerte medewerker, pianist en roeier

Dienke Stomph: Strategy concultant start-ups en winnaar Sustainability Challenge 2013

 [[{“fid”:”32161″,”view_mode”:”file_styles_artikel_volle_breedte”,”attributes”:{“class”:”styles file-styles artikel_volle_breedte media-element file-file-styles-artikel-volle-breedte”,”id”:”styles-6-0″},”fields”:{“format”:”file_styles_artikel_volle_breedte”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:”Robin Koek_teamcaptain BluePrint_OneWorld Water Battle”,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:”Robin Koek_teamcaptain Blueprint_OneWorld Water Battle”},”type”:”media”,”link_text”:null}]]

Teamcaptain Robin Koek (1985) komt uit een chaotisch nest van vier kinderen, twee honden, drie katten wat konijnen en een tamme rat die allemaal jaarlijks in dezelfde auto op vakantie gingen naar Frankrijk. Het is de basis geweest waar hij razendsnel heeft leren schakelen door tegelijkertijd rustig te blijven. Hij laat zich niet zo snel van de wijs brengen maar gaat uitdagingen graag aan. Na zijn studie op het gebied van energie en duurzaamheid heeft hij een eigen bedrijf opgebouwd in de wereld van de zonne-energie. In zijn vrije tijd staat hij echter wekelijks op het podium als cabaretier waar hij zich verbaast over onoprechte keuzes van dertigers om hem heen.

Het meeste energie krijgt hij van duurzame vernieuwing; startende ondernemers met nieuwe concepten, gevestigde orde die het roer radicaal durft om te gooien en gedreven mensen die zich geheel belangeloos inzetten om deze vernieuwing mogelijk te maken.

Hij gelooft er heilig in dat maatschappelijke problemen altijd op te lossen zijn zolang de maatschappij het zelf voor 100% wil. Publiciteit is dus cruciaal. Zodra de bal rolt is deze niet meer te stoppen.

670

Over de auteur

Programmamaker bij OneWorld. Oprichter van FoodGuerrilla en themakanaal OneWorld Water.
Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief