Onder het motto ‘Ik ben er klaar voor. En jij?’ wil Amsterdam Rainproof alle Amsterdammers regenwater laten opvangen. Dit kan al heel eenvoudig door het plaatsen van een regenton of door wat tegels uit je tuin te halen en te vervangen door planten of bloemen. De campagne richt zich op de bewoner, degene die met lichte inspanning een groot verschil kan maken.

Doe mee!
Nog mooier is het natuurlijk om verschillende initiatieven te delen, zoals op deze kaart gebeurt. Maak een foto van je initiatief, upload deze op je eigen Facebook, like en tag Rainproof en je maakt kans op een Amsterdam Rainproof zwemband of poncho. Daarnaast kun je ook een originele rainproof foto maken met een zwemband om in een normale werk- of thuissituatie en deze uploaden op de facebookpagina van Amsterdam Rainproof. Ga snel voor meer informatie naar de website van Amsterdam Rainproof.

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?
670

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief