Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

De verpakking is gemaakt van bijproducten van tarwe en gerst. Onbekend is wat het geheel bij elkaar houdt, maar volgens de makers ‘is alles aan de verpakking te eten’. Na een testfase van 500 stuks, is Saltwater Brewery nu bezig om al zijn sixpack-houders eetbaar te maken. De innovatieve verpakking zal waarschijnlijk niet helpen om de plastic rotzooi in de oceanen op te ruimen, maar moet volgens de bedenkers vooral andere verpakkingsproducten op het goede spoor zetten.

Hier vind je ons dossier over de plastic soep. In onderstaande video legt Saltwater Brewery meer uit over hun eetbare oplossing en het achterliggende probleem.

[[{“fid”:”47998″,”view_mode”:”file_styles_artikel_volle_breedte”,”fields”:{“format”:”file_styles_artikel_volle_breedte”,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:”eetbare sixpack verpakking”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:”eetbare sixpack verpakking”},”type”:”media”,”attributes”:{“alt”:”Saltwater Brewery \”Edible Six Pack Rings\””,”style”:”height:327px; width:581px”,”class”:”file-file-styles-artikel-volle-breedte media-element”}}]]

670

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief