Vanaf 18 maart tellen we af naar Werelwaterdag (22/3) met een hilarisch campagnefilmpje, een professionele remake van het winnende idee uit de WaterBattle: Hey Watermeloen, zou je niet eens DANKJEWEL zeggen!                          Het officiéle campagnefilmpje is nu nog in de maak met professionele acteurs Bert Hana, Jennifer Evenhuis en Edo Brunner. Hou de sociale media en OneWorld Water in de gaten voor updates en sneak peaks… 

Edo Brunner als joggende manJennifer Evenhuis onder de doucheBert Hana

Door straks het nieuwe filmpje te liken, sharen of tweeten zeg jij ook:               #Dankjewel voor Kraanwater!                                                                                                   Da's aardig én belangrijk. Want ons Kraanwater is veel te bescheiden: Het is gezond, milieuvriendelijk en in publieke handen. En dat is minder vanzelfsprekend dan het lijkt. Wereldwijd heeft bijna 1 miljard mensen geen schoon drinkwater en het wordt steeds vaker handelswaar, ook in Europa.

 

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?
670

Over de auteur

Programmamaker bij OneWorld. Oprichter van FoodGuerrilla en themakanaal OneWorld Water.
Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief