Het GEEF Cafe wil lekker en gezond eten voor iedereen toegankelijk maken. Wij geloven dat een maaltijd meer is dan een bord eten. Samen eten verbindt mensen.

In de aanloop naar Wereldvoedseldag organiseert het GEEF cafe een familiediner waarbij de“ stad “ het “land” ontmoet. Schuif aan tafel met buren en boeren!

Het GEEFcafe is een afhaalpunt voor het groentenpakket van Boerderij Landzicht uit de Hoeksche Waard. Wij nodigen u graag uit om kennis te maken met de boerenfamilie achter uw groenten en samen te genieten van een maaltijd.

Het jaar 2014 is door de VN uitgeroepen als Internationaal jaar van de familielandbouw. Een mooie gelegenheid om samen te eten. Wees welkom en neem je familie mee! Zoals altijd is het eten volgens het pay as you can principe: je bepaalt dus zelf wat je betaalt voor je diner. en betalen kan ook in tijd, door te vrijwilligen bijvoorbeeld. Aanmelden doe je hier.

WANNEER: donderdag 9 oktober, 18.00 – 20.00 uur
WAAR: GEEF bij Katendrecht, Sumatraweg 20 in Rotterdam

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief