Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Maak kans op een feestelijke avond en gratis overnachting in hotel Mercure!

Op vrijdag 18 maart barst in Filmhuis Den Haag en Theater aan het Spui het jaarlijkse Movies that Matter Festival weer los. Op dit internationale film- en debatfestival presenteren regisseurs uit de hele wereld indrukwekkende speelfilms en documentaires over mensenrechten en een rechtvaardige, duurzame wereld.

Dagelijks vinden talkshows, interviews en debatten plaats waarbij gasten uit binnen- en buitenland  met elkaar en het publiek doorpraten over thema’s uit de films. Er zijn muziekoptredens, exposities, masterclasses, de feestelijke A Matter of ACT Night en het moves that matter feest op zaterdag 26 maart. Movies that Matter Festival: meer dan film alleen!

Ontmoet inspirerende mensenrechtenhelden op de A Matter of ACT Night

Op zaterdagavond 19 maart kun je met twee personen de bijzondere A Matter of ACT Night op het festival bijwonen. Op het programma staat de gedurfde documentaire Hooligan Sparrow, die in aanwezigheid van de regisseur Nanfu Wang en een van China’s meest bekende advocaten, Teng Biao, vertoond wordt. Tijdens deze feestelijke avond worden bovendien de eregasten van het festival, tien bijzondere activisten, in de spotlights gezet.

En je kunt de nacht in Den Haag doorbrengen. Hotel Mercure, gelegen aan het Spui, recht tegenover de festivallocatie, stelt een tweepersoonskamer met ontbijt ter beschikking. Zo kun je ook de volgende dag nog van het festival genieten.

Meedoen met de winactie?
Klik hier om kans op dit exclusieve arrangement.

Kijk voor meer informatie en reserveringen op www.moviesthatmatter.nl

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief