Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Van 18 tot en met 20 september vindt het eerste voodoofestival in Europa plaats in Utrecht, het Voodoo To Go Festival. De voodoo funk van Vaudou Game en de Cubaanse jazzpianist Omar Sosa omlijsten daarbij het muzikale programma, dat naast muziek, film, dans en lezingen ook een kinderprogramma omvat.

In de Troonzaal van Sophie's Palace gaan de kinderen dansen, zingen en trommelen in spannende Afrikaanse en Haïtiaanse verhalen. Iedere workshop wordt twee keer aangeboden voor kinderen van alle leeftijden op zaterdag 19 september vanaf 14.00 uur. Deelnemen kan voor € 2 per kind (dagkassa), ouders mogen gratis komen kijken.

Van te voren aanmelden kan via voodootogofestival@gmail.com o.v.v. aantal kinderen en contactgegevens. Check het complete programma hier. Kaarten voor de concerten van het Voodoo To Go festival zijn vanaf € 22 in de voorverkoop online verkrijgbaar via RASA.

Win vrijkaarten
En OneWorld mag 2 x 2 kaarten weggeven! Wil je kans maken? Beantwoord onderstaande vragen uiterlijk 16 september per e-mail aan redactie@oneworld.nl.

  1. Hoe gaat het beroemde Afrikaanse verhaal dat Sandra M. Jean Claude en de dans- en muziekgroep Forêt Sacrée als uitgangspunt nemen voor hun kinderworkshop op 19 september in het kort?
     
  2. Met welk imagoprobleem kampt voodoo?
     
  3. Waarom staat voodoo ook wel bekend als ‘het swingende geloof’?

De winnaars worden 17 september bekend gemaakt en ontvangen beiden twee vrijkaarten voor het Voodoo To Go Festival.

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief