Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Wat zou je doen als je $1 per dag verdiende? Dagelijks fysiek hard werken om $1 per dag te verdienen waarmee je net je gezin kan voorzien van eten, wat zou je doen? Hier wordt het leven geschetst van veel boeren in Derde Wereldlanden, zoals de Filipijnen. Hun kinderen zijn genoodzaakt op het land van vader te werken, er is geen geld voor school en al helemaal niet voor knechten om het werk te doen. De zogenaamde middleman geeft de boeren nog steeds een te lage prijs voor hun producten. De boeren verkopen aan de middleman omdat ze geen risico willen lopen dat hun producten helemaal niet verkocht worden, anders kunnen ze geen eten kopen voor het gezin. Het inkomen vergroten en advies geven hoe ze dit geld moeten investeren in hun eigen onderneming is missie van LOOP.

 

Gezond, duurzaam & bijzonder, dat zijn de kenmerken van onze producten. Een goed voorbeeld is de kokosbloesemsuiker, een 100% natuurlijke suiker, die rijk is aan vitaminen B1, B2, B3 en C. Een groot voordeel is de glycemische index van 35, waardoor de suiker bijzonder geschikt is voor diabetici. De suiker heeft dezelfde structuur en kleur als bruine suiker. U kunt deze gezonde, natuurlijke suiker als alternatief gebruiken voor de suiker die u momenteel gewend bent.

 

We hebben de ambitie om een speler van formaat te worden, we willen het bereik en de invloed van mensen over heel de wereld vergroten. Filipijnse kokosbloesemsuiker in Nederland, Cambodjaanse rode rijst in Zweden en Mondulkiri honing in Spanje.

 

De producten worden online verkocht op onze webshop (www.loop-products.com).

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief