Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Boukje en Jeroen zijn beide gepassioneerde ontwerpers, docenten, onderzoekers, ondernemers en wereldreizigers. De laatste paar maanden hebben ze deze passies gecombineerd.
In Azië, Afrika, Zuid-Amerika, en Australië werkten ze samen aan ontwerp gerichte projecten met zowel NGOs, ondernemingen en universiteiten, om zo een kleine bijdrage te leveren aan het bestrijden van armoede. Ze hebben vakmensen en eindgebruikers gevraagd naar hun mening over ontwerp, ondernemerschap en armoede. Door hun kennis te delen via workshops, advies en ontwerp hebben zij locale projecten aangezet tot verandering. In Kenia onderzochten zij bijvoorbeeld de mogelijkheid voor het ontwerpen van een handfiets voor gehandicapten. In Tanzania gaven zij een workshop design aan wevers. Tijdens BNO Spellbound delen ze hun ervaringen!

www.amiadesigner.com

BNO Spellbound (BNO Noord-Holland) organiseert elke tweede dinsdag van de maand een inspirerende avond met lezingen door ontwerpers en spraakmakende personen uit aanverwante disciplines. Het programma wordt ca. twee weken van tevoren bekend gemaakt via e-mail en website en Facebook.

Entree is gratis, aanmelden via spellbound [at] bno.nl

 

https://www.facebook.com/BNOSpellbound

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief