Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

De Vereniging Tropische Bossen (VTB) organiseert elk jaar een studiedag en is dit jaar getiteld:
De houten driehoek – Invloeden van opkomende economieën op de Europese houtverordening (EUTR) en bosbeheer in de tropen. Tijdens dit seminar zal aandacht worden besteed aan verschillende kwesties, vragen en spanningen die spelen omtrent de nieuwe Europese houtverordening die op 3 maart 2013 in werking treedt, de relatie met opkomende economieën voor het slagen hiervan en de effecten op de tropische houthandel en duurzaam bosbeheer in de tropen.

Het seminar zal op vrijdag 2 november 2012 plaatsvinden op de zeer mooie locatie van “Kasteel de Schaffelaar” te Barneveld.

Zie voor meer informatie en inschrijving de bijgevoegde aankondiging en www.tropischebossen.nl/studiedag.

Inschrijven
De registratie is vanaf heden tot 20 oktober geopend. Wees er op tijd bij; na de deadline van 20 oktober kunnen wij helaas geen inschrijvingen meer verwerken. Deelnemers ontvangen na aanmelding en betaling een bevestiging en toegangsbewijs. Klik om in te schrijven op deze link: http://tropischebossen.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=553:studiedag-2012&catid=38:introductie&Itemid=68

Alle geïnteresseerden (ook niet leden) in dit onderwerp zijn van harte welkom. Graag dit bericht daarom verspreiden onder Nederlandse en buitenlandse collega’s.

Hartelijke groeten en hopelijk kunnen we ook u verwelkomen op de studiedag!

VTB Studiedagcommissie 2012

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief