Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

HAN Fairtrade Student Company

4 South Africa is een student company van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen die een schoolproject uitstekend linkt aan een goed doel. De jonge ondernemers hebben een kleine handelsonderneming opgezet die handelt in handgemaakte zeepjes. De zeep is afkomstig uit Zuid-Afrika.

 

De mensen die de zeep maken krijgen een eerlijke prijs voor de producten die zij maken. De HAN zit al jaren in het gebied Theewaterskloof (Z-A) met een aantal projecten. Studenten helpen op verschillende vakgebieden de lokale bevolking om zo de welvaart en economie te stimuleren.

 

4 South Africa wil het project vooral op de kaart zetten door de handgemaakte zeepjes te verkopen met het goede doel op de voorgrond. Dit is een uitgelezen kans om een Win-Win-Win situatie te creëren. 1. De lokale bevolking en economie wordt gestimuleerd. 2. U hebt een kwalitatief goed/mooi zeepje. 3. U helpt mee aan de ontwikkeling van de studievoortgang van de studenten en de HAN.

 

Mocht u meer informatie willen of vragen hebben, bezoek dan onze website www.4southafrica.nl of bezoek onze Facebookpagina. Ook kunt u een mailtje sturen naar ons e-mailadres, 4sa@hotmail.nl.

 

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief

Advertentie

230308_MtMf23_OnlineBanners_5_600x500