Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Het MyWorld Event is op zaterdag 25 oktober in het Centraal Museum in Utrecht. De aftrap van de dag is in de Nicolaïkerk. Daar laten vertegenwoordigers uit de ontwikkelingssamenwerking, duurzaamheidsbeweging en politiek hun licht schijnen op de ‘doe-democratie’. Eén van de gasten is Alexander Kohnstamm, nu directeur van PharmAcces en tot vorig jaar directeur van Partos. Na het centrale programma kun je op allerlei manieren netwerken en kennisdelen.

MyWorld.nl is een online platform voor iedereen die zich actief inzet voor ontwikkelings-samenwerking. OneWorld is partner van MyWorld.

OneWorld Love
Kom bijvoorbeeld naar de talkshow over SRGR (seksuele rechten en reproductieve gezondheid) & Particulier Initiatief in het Auditorium van het Centraal Museum. In samenwerking met OneWorld Love worden de uitdagingen besproken van projecten die zich met seksuele rechten en reproductieve gezondheid bezighouden. Specialisten en aanwezigen kunnen hier moeilijkheden, culturele barrières, oplossingen en ervaringen met elkaar delen. Fatumo Farah (directeur van migrantenorganisatie Hirda) en Lambert Grijns (SRGR-ambassadeur ministerie van BZ) vertellen de aanwezigen over hun werk.

De dag wordt afgesloten met de presentatie van de genomineerden van de Partin/Wilde Ganzen verhalenwedstrijd en de winnaars van de competitie ‘Fietsen Scoort’ van MyWorld en Switch.

Over de auteur

Tekstschrijver bij Wilde Ganzen
Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief