Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

"Zuidoost heeft een enorme ontwikkeling door gemaakt en ontwikkelt zich nog steeds snel, het is tijd dat het imago mee verandert" vertelt Tes verder." CheckpointZO en haar jongerenambassadeurs zetten zich daar graag voor in."

Checkpoint Zuidoost

Collega Stephanie sluit zich daarbij aan: "Daarbij kan Zuidoost juist als voorbeeld voor andere stadsdelen fungeren: een dynamisch, creatief en groen stadsdeel waar ontzettend veel gebeurt. Er zijn veel (bewoners)initiatieven die ook echt gedragen worden door de buurt. En er zijn veel jongeren die zich betrokken voelen bij- en zich actief inzetten voor het stadsdeel."

De vraag die CheckpointZO zich stelt is hoe ze jongeren kunnen ondersteunen in de ontwikkeling van hun eigen identiteit en een succesvolle loopbaan. CheckpointZO is het jongerenservicepunt van stadsdeel Zuidoost en richt zich op jongeren tussen de 16 en 27 jaar die schoolgaand, woonachtig en/of werkzaam zijn in Zuidoost en positief bezig zijn met hun toekomst. Ze richten zich op empowerment van jongeren op thema’s als onderwijs, werk, geld en gezondheid. Meer weten? Kijk op de website van CheckpointZO of hun Facebook.

 

 

 

 

 

Over de auteur

Lotte Sluiter werkt als programmamaker en journalist voor OneWorld. Daarnaast houdt ze zich bezig met FoodGuerrilla, een organisatie die …
Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief