Partnerbericht

Win €5000,- Je hebt nog 2 weken om je aan te melden

Initiatieven voor een gezonder Afrika
Je talenten inzetten voor het welzijn van je medemens in Afrika, daar draait het om bij de Albert Schweitzer Prijs. Werk je aan een bijzonder initiatief of project om de gezondheid(szorg) in Afrika te verbeteren? En ben je tussen de 18 en 35 jaar? Dan kun je meedingen met de Albert Schweitzer Prijs en maak je kans op een kickstart van €5000. Het Nederlands Albert Schweitzer Fonds (NASF) reikt op 14 april 2018 voor de achtste keer de Albert Schweitzer Prijs uit. Tot en met 1 maart 2018 kun je je initiatief indienen. Meld jouw initiatief hier aan!

Albert Schweitzer
Ondernemerschap, leiderschap en gedrevenheid. Het zijn eigenschappen die kenmerkend zijn voor de deelnemers aan de Albert Schweitzer Prijs én Dr. Albert Schweitzer (1875-1965), de naamgever van de Albert Schweitzer Prijs en het NASF.

Meld je nu aan!
Je hebt nog 2 weken om jouw initiatief aan te melden. Dat kan door hier te klikken. Met de Albert Schweitzer Prijs nodigt het NASF Nederlandse jongeren uit om initiatief te nemen voor verbetering van de gezondheid in Sub Sahara Afrika en biedt de stichting ondersteuning en een podium aan de innovatieve ideeën die Nederlandse jongeren hebben op dit gebied. 

Meer informatie
Wil je meer informatie over de prijs of over deelname? Klik dan hier.