Partnerbericht

Critical Mass lanceert podcast De Angststudio

Presentator Mounir Samuel onderzoekt in tien afleveringen de verschillende aspecten van angst waarbij hij verbinding legt tussen de angsten in de maatschappij en de persoonlijke angsten van zijn gasten. Van de angst voor de zwarte man tot angst voor klimaatverandering, de angst als kijkcijferkanon tot angstzaaierij voor politiek gewin en al dat wat zijn eigen gasten wakker houdt. Niets blijft onbesproken.

Elke laatste woensdag van de maand wordt een nieuw podcast geplaatst. We trappen de podcast-reeks af met trouble shooter en oud-politca, Fatima Elatik.

De Angststudio #1 – Fatima Elatik (woensdag 29 mei)

Fatima Elatik is oud-bestuurder en Mounir Samuel spreekt met haar over angst als kijkcijferkanon en stemmentrekker. Hoe kan het dat angst zo goed verkoopt in media en in de politiek? Ook praat Elatik over hoe de haat die zij als oud-politica en mediafiguur over zich heen kreeg haar persoonlijk heeft veranderd.

Je luistert de podcast hier via Soundcloud. Kijk hier voor alle afleveringen en de laatste updates.

De Angststudio is een podcast-reeks ontwikkeld door stichting Critical Mass.
Critical Mass ontwikkelt tentoonstellingen, installaties, films en games die ogen openen en mensen laten reflecteren op hun eigen houding en gedrag. Zo brengen we gesprekken op gang en activeren we mensen om zich in te zetten voor een inclusieve samenleving.