Hoe leid ik een duurzaam en verantwoord leven?

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee

De blogreeks gemist? Hier vind je alle blogs over hun zoektocht onder elkaar.

 

Waar stal je je salaris? 

In deel 1 gaan Ruby en Tara op zoek naar een 'eerlijke' bank om hun geld op te zetten. Een eerste stap in de richting van een betere wereld. Lees hier de hele blog.  

 

 

Ik scheid dus ik ben 

Waar bewaar je al je afval en wat mag je waar weggooien? In deel 2 worstelen Ruby en Tara met hun verpakkingendilemma. Lees hier de hele blog.

 

 

Wie mooi wil zijn moet vervuilen en uitbuiten 

We willen een eerlijke wereld, een beter milieu en wereldvrede. Maar ondertussen ook glanzend haar, rode lippen en leuke outfits. Gaat dat samen? Lees hier de derde blog.

 

Consuminderen is een oplossing voor bijna alles 

Zal de CO2-uitstoot niet enorm afnemen als we minder troep over de wereld laten vervoeren? Ruby en Tara gaan consuminderen. Lees hier de vierde blog.
 

 

De gelukkige huisvrouw is groen 

Voor je het weet ben je met je poetsgedrag milieubelastend of dieronvriendelijk bezig. Ruby en Tara brouwen hun eigen wasmiddel. Lees hier de vijfde blog.

 

 

Nooit meer naar de supermarkt

Kies je voor eigen gezondheid of welzijn van anderen? Ruby en Tara gaan in op het beruchte quinoa-dilemma. Lees hier de hele blog.

 

 

Grote verandering in kleine stapjes

In deze zevende en laatste blog blikken Ruby en Tara terug op hun zoektocht. Hoe ging een 'verantwoord leven' ze af? Lees hier de hele blog.

 

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons