Een Zweeds filmpje wil kinderen vertrouwd maken met de mannelijke en vrouwelijke ‘plassers’. Het filmpje van kinderprogramma Bacillakuten verovert het internet by storm.  Teksten als ‘een vagina is cool, zelfs bij oude vrouwen’ en ‘hier komt de penis op volle kracht’ klinken catchy in het één minuut durende videootje Snoppen och Snippan.

Snop en Snipp zijn in het leven geroepen om jonge kinderen op een speelse en vriendelijke manier bekend te maken met het menselijk lichaam. Het filmpje reist nu razendsnel de wereld rond en is in korte tijd al 100.000 keer bekeken.

[[{“fid”:”33222″,”view_mode”:”file_styles_artikel_volle_breedte”,”fields”:{“format”:”file_styles_artikel_volle_breedte”,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:””,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:””},”type”:”media”,”link_text”:null,”attributes”:{“alt”:”Snoppen och snippan *musikvideo* – Bacillakuten på Barnkanalen”,”height”:”327″,”width”:”581″,”class”:”media-element file-file-styles-artikel-volle-breedte”}}]]

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?
670

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief