Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Eén dag voor Valentijn vroegen televisiepresentator Winfried Baijens, schrijver Babah Tarawally, pornoproducent Kim Holland en SRGR-ambassadrice Lotte Dijkstra samen met Rotterdamse en nationale partners aandacht voor seksuele vrijheid. Het resulteerde in een megagroot kussengevecht met tweehonderd man in een liefdevolle en speelse sfeer.

Kim Holland: “Ik vond het een heel leuk feest van de liefde. Je merkt dat mensen losser, vrijer en speelser worden door zo’n kussengevecht. Wat mij betreft mogen we elke dag een kussengevecht doen. Helemaal omdat we hiermee aandacht vragen voor seksuele keuzevrijheid voor iedereen op de wereld.”

Doel van de campagne is om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen vóór seksuele vrijheid, zowel online als offline. Alle stemmen samen moeten er voor zorgen dat seksuele vrijheid bovenaan de agenda komt te staan van leiders wereldwijd. OneWorld Love wil aan de VN in New York laten zien dat Nederlanders dit doel steunen. De campagne gaat online verder op www.pillowfightforlove.nl en via Twitter met #pillowfightforlove

Bekijk hier het filmpje !

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief

Advertentie

230308_MtMf23_OnlineBanners_5_600x500