Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Een naïeveling met een eeuwige jetlag. Komt na elke film als laatste uit de bioscoop omdat hij eerst van de emotionele klap moet herstellen. Weet altijd als enige de wérkelijke oplossing voor het hongerprobleem in Afrika. Na het lezen van ‘’52 reasons why you shouldn’t date a aidworker’’ op de site onmotherhoodandsanity denk je wel drie keer na voordat je je stort in de armen van een ontwikkelingswerker.

Maar de site whydev.org slaat terug. ‘’52 reasons why you should date an aid worker’’ plaatst de woest aantrekkelijke, -door de Afrikaanse zon gebruinde- weldoeners back in the race. 52 redenen om een ontwikkelingswerker te daten.

Zo kunnen ze een fiets fixen met enkel een tandenstoker, wat flosdraad en een paar twijgjes. Ze weten altijd die ene open wifi-spot te vinden op het vliegveld en kunnen je tas nog efficienter inpakken dan Mary Poppins. Ze reizen, koken exotisch eten, en doen aan yoga. Je hoeft je er nooit zorgen over te maken hoe ze er uit zullen zien als ze niet opgetut zijn, want grote kans dat ze nooit iets aan hun uiterlijk doen. Wil je ook nog de celebs overtreffen met bizarre namen voor je kinderen? Of met een zorgzame partner alle exotische bestemmingen te wereld afreizen? Date een ontwikkelingswerker!

Meer redenen om een ontwikkelingswerker te daten.

Foto: cc

670

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief