Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Haar college over membranen en het schoonmaken van vuil water is onderdeel van de reeks 'Universiteit van Nederland', waarin de beste hoogleraren van ons land online lesgeven over hun vakgebied.

Kitty Nijmeijer, hoogleraar Membraantechnologie aan de Universiteit van Twente, legt in deze video uit hoe membranen kunnen worden ingezet om een van de grootste problemen op aarde, de beschikbaarheid van schoon drinkwater, kan worden opgelost. Hierdoor hebben we in ons land in ieder geval het schoonste kraanwater ter wereld.

[[{“fid”:”34860″,”view_mode”:”file_styles_artikel_volle_breedte”,”fields”:{“format”:”file_styles_artikel_volle_breedte”,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:”Kitty Nijmeijer geeft college membranen”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:”Kitty Nijmeijer geeft college membranen”},”type”:”media”,”link_text”:null,”attributes”:{“alt”:”Waarom is water uit de kraan schoner dan water uit de supermarkt? (3/5)”,”style”:”height:327px; width:581px”,”class”:”file-file-styles-artikel-volle-breedte media-element”}}]]

Hier vind je de overige colleges die Kitty Nijmeijer gaf over membranen en water. 

670

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief