Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Superfoods sells moet ook Linda de Mol gedacht hebben. Nu de zakken goji bessen, chia zaad en tarwegras de winkels uit vliegen, komt het magazine LINDA met een editie die de huidige rage aanvalt. 

In haar blog in het magazine schrijft Linda de Mol: "Is echt alles wat wij vroeger gegeten hebben ineens kankerverwekkend, ongezond of dikmakend? Waar ik ook ga lunchen, ik zie bijna niemand meer een broodje eten. Een broodje."

Ik zie vrouwen op hun werk met van huis meegebrachte tupperwarebakjes couscous in salades prikken, op noten knagen en smoothies drinken

De presentatrice pleit voor vrijheid van etensuiting: Je suis tosti. Volgens haar is gezond eten belangrijk, maar 'daarvoor hoef je geen foruin uit te geven aan tarwegrassen en moeilijke zaden'. 

Volgens Linda de Mol voelt het allemaal als een hype: "Ik zie vrouwen op hun werk met van huis meegebrachte tupperwarebakjes couscous in salades prikken, op noten knagen en smoothies drinken. Tuurlijk, hartstikke gezond en je blijft er vast mooi slank bij, maar het voelt allemaal als een enorme hype". 

Zelf maakte de RTL4-ster de dag voor het schrijven van haar column een schaal lasagne. En – nog erger aldus haar website – vanillevla toe. 

[[{“fid”:”34208″,”view_mode”:”file_styles_artikel_volle_breedte”,”fields”:{“format”:”file_styles_artikel_volle_breedte”,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:”Video fotoshoot Linda powerfood”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:”Video fotoshoot Linda powerfood”},”type”:”media”,”link_text”:null,”attributes”:{“alt”:”LINDA.127 CHIAZAAD | Covershoot”,”style”:”height:327px; width:581px”,”class”:”file-file-styles-artikel-volle-breedte media-element”}}]]

670

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief