Normaal gesproken valt er op jaarbasis maar 30 dagen regen, maar mede door klimaatverandering is de intensiteit van de buien toegenomen. Genoeg water om de rivier weer te laten stromen dus. 

In deze video is te zien hoe dorpelingen luidruchtig feest vieren als het water langzaam de kurkdroge rivierbedding overspoelt.[[{“fid”:”40256″,”view_mode”:”file_styles_artikel_volle_breedte”,”fields”:{“format”:”file_styles_artikel_volle_breedte”,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:”rivier begint na 20 jaar weer te stromen”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:”rivier begint na 20 jaar weer te stromen”},”type”:”media”,”attributes”:{“alt”:”Kalavapalli River Begins its Flow After 20 Years”,”style”:”height:327px; width:581px”,”class”:”file-file-styles-artikel-volle-breedte media-element”}}]][[{“fid”:”40252″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:”Neem een abonnement op OneWorld”,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:”Neem een abonnement op OneWorld”},”type”:”media”,”attributes”:{“alt”:”Neem een abonnement op OneWorld”,”title”:”Neem een abonnement op OneWorld”,”style”:”height:72px; width:581px”,”class”:”file-default media-element”}}]]

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?
670

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief