In deze 10e en daarmee laatste aflevering van Groen Doen laten zeeboerinnen Nikki en Berthine zien hoe ze bij IJmuiden vervuiling te lijf gaan met zeewier en wat hun wilde plannen zijn met deze veelzijdige waterplanten.

KOM OOK GROEN DOEN!
Op dinsdagavond 25 oktober sluiten OneWorld en Vandebron de videoserie af met een LIVE avond in Pakhuis De Zwijger, in Amsterdam:

[[{“fid”:”51060″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:”Groen Doen | aan de praat met duurzame doeners”,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:”Groen Doen | aan de praat met duurzame doeners”},”type”:”media”,”attributes”:{“alt”:”Groen Doen | aan de praat met duurzame doeners”,”title”:”Groen Doen | aan de praat met duurzame doeners”,”style”:”height:396px; width:581px”,”class”:”file-default media-element”}}]]

Gouden tips van Babette Porcelijn (auteur Verborgen Impact): hoe maak je in je dagelijkse leven een positief verschil?
Dé kans om zwerfinator Dirk de Groot, plastic visser Marius Smit en zeeboerin Nikki Spil het hemd van het lijf te vragen.
Steek je handen uit de mouwen op de doe-het-zelf-markt! 

Er waait een groene wind door Nederland! Ben jij iemand die zelf ook iets wil doen voor de wereld, op een leuke en makkelijke manier? En ben je op zoek naar informatie, inspiratie en contact met andere groene doeners? Kom dan op dinsdag 25 oktober naar Groen Doen in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam en ontmoet mensen die groot denken, klein beginnen en al doende veel impact maken.

Presentatie: Ama van Dantzig
19:15-20:00 uur: Doe-het-zelf-markt met groene initiatieven ter inspiratie.
20:00-22:00 uur: Programma in de Grote Zaal

Hier vind je  het meest actuele programma en tickets €7
(inclusief gratis drankje en OneWorld magazine t.w.v € 4,50).

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief