Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Wist je dat er op de aardbol nu één miljard mensen met overgewicht rondlopen? Terwijl ook één miljard mensen kampen met ondervoeding? Voor iedereen op de aardbol is er eigenlijk een goede maaltijd voor handen met voldoende calorieën, maar dit bereikt lang niet iedereen!

In een serie korte online mini-colleges word je in vogelvlucht door de wereldvoedselproblematiek genomen, met het Global Diet als uitgangspunt. Vanaf deze dag kun je jouw kennis verrijken over de problematiek in het voedselsysteem en wat je er zelf aan kunt doen!

De collegereeks bestaat uit vijf delen. Een introductiefilmpje, gevolgd door een filmpje per onderwerp (wereldvoedselproductie, gezondheid, duurzaamheid, betaalbaarheid). In het laatste filmpje vragen we jouw om je ideale eendaagse Global Diet samen te stellen. Een dieet tégen de honger op de rest van de wereld!

De filmpjes worden gelanceerd op Rotterdam Centraal, op maandag 6 oktober vanaf 17.00 uur. Kom ons opzoeken voor de sneak preview! Bekijk hier het Facebook event.

Lees meer over de actie in het interview met Ellen van Andel!

WANNEER: maandag 6 oktober
WAAR: www.globaldiet.nl

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief