Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Kijk en luister naar de verhalen van drie jonge mensen uit Egypte en Tunesië: DJ Saddat, bokser Amira en blower Amine. Maak kennis met de makers: drie talentvolle fotojournalisten uit Egypte en Tunesië. Bekijk ook de extra informatie over journalistiek en mensenrechten in de Arabische wereld van nu.

15 juni: Reporting Change Event Melkweg
Deel de verhalen van Mohamed, Mosa'ad en Sélim via Facebook of Twitter met je vrienden en win kaartjes voor het Reporting Change event op zondag 15 juni in de Melkweg.
Daar ontmoet je artiesten, fotografen, mensenrechtenactivisten en journalisten uit de Arabische wereld die hun visie presenteren op de ontwikkelingen en veranderingen in hun regio. Beleef hun verhalen in presentaties, film, theater, muziek of in een persoonlijk gesprek. Met onder andere fotojournalist Roger Anis (Egypte), fotograaf Nadia Benchallal (Frankrijk/Algerije),  journalist en tv-presentator Reem Maged (Egypte) en mensenrechtenactivist Lama Fakih (Libanon/VS).

[[{“fid”:”27220″,”view_mode”:”file_styles_artikel_volle_breedte”,”fields”:{“format”:”file_styles_artikel_volle_breedte”,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:”Reporting Change”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:”Reporting Change”},”type”:”media”,”attributes”:{“height”:”327″,”width”:”581″,”alt”:”Reporting Change – Stories from the Arab Region”,”class”:”media-element file-file-styles-artikel-volle-breedte”}}]]
Reporting Change, verhalen uit de Arabische wereld is een multimediaproductie van OneWorld, in samenwerking met World Press Photo en Human Rights Watch. Het project Reporting Change wordt mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij. Martijn van Tol en Aart Jan van der Linden, die eerder 'De chocola raakt op' maakten, deden de interviews en bouwden de website. 

 

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief