Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Heb jij een innovatief idee voor een duurzame toekomst? OneWorld Toekomstdenkers en TEDxYouth@Delft organiseren een pitchwedstrijd. 

Ideas worth spreading
Voor het TEDxYouth@Delft event met het thema ‘Who owns the Future’ zijn we op zoek naar jonge denkers en doeners met innovatieve ideeën. Ben jij het brein achter dé uitvinding voor een duurzame toekomst en wil je jouw idee met een groot publiek delen? Pitch je idee dan in een kort filmpje en wie weet presenteer jij straks jouw idee tijdens TEDxYouth@Delft!

Inspiratie opdoen
Droom je ervan om mee te doen met een TEDx event maar heb je nog wat inspiratie nodig? Kijk dan even rond op onze site. Daar vind je onder andere een interview met Boyan Slat, die zijn idee om oceanen plasticvrij te maken in 2012 op TEDxYouth@Delft presenteerde.

De prijs

  • Zichtbaarheid van je idee op OneWorld Toekomstdenkers
  • Een coaching traject waarin je jouw idee verder uitwerkt tot een TEDx Talk
  • Een TEDx Talk op TEDxYouth@Delft op 27 januari 2015

Wedstrijd
Stuur het filmpje met jouw idee uiterlijk 20 november 2014 naar toekomstdenkers [at] oneworld [punt] nl. Alle filmpjes die aan de voorwaarden voldoen worden op OneWorld Toekomstdenkers geplaatst.

Zorg dat zoveel mogelijk mensen tussen 24 en 30 november op jouw idee stemmen!

Op 1 december hoor je of je door bent naar de volgende ronde. Dan presenteer je je pitch live aan de TEDxYouth@Delft jury, die de winnaar(s) kiest. Op 27 januari 2014 is het TEDxYouth@Delft event.

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief