Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Over de Pillow Fight for Love

Wist je dat homo's meer kans hebben op de doodstraf, en meisjes het vaker doen tegen hun zin in? De Pillow Fight for Love had als doel om, met een breed arsenaal aan partners, een statement te maken voor seksuele vrijheid. Deze campagne was tweeledig, zo konden mensen een statement delen via social media, en werd iedereen uitgenodigd voor het kussengevecht op Rotterdam Centraal.

Ambassadeurs

Resultaten

Met een plein vol kussenvechters, vele aangehaakte partners en ambassadeurs van Kim Holland tot Winfried baaijens verrasten we Rotterdam Centraal met een roze brigade. Er volgden nog pop-ups van ons gevecht op het 2015Festival en in Pakhuis de Zwijger. Ook wisten media ons te vinden, waarbij vooral gay media en vrouwenmedia zoals de Viva verslag kwamen doen.

PFFL foto

Partners

Een uitzonderlijke, grote groep partners schaarden zich achter dit initiatief. Dit waren Hirda, Rutgers WPF, Choice, Amref, Simavi, Africa Interactive, Women = Men, COC Rotterdam, Mara, IFMSA en Pride.  Ieder droeg bij in manschappen en in communicatiekracht.

Over de auteur

Lotte Sluiter werkt als programmamaker en journalist voor OneWorld. Daarnaast houdt ze zich bezig met FoodGuerrilla, een organisatie die …
Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief