Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Met de benoeming van Reni de Boer en Paul Stamsnijder is de Raad van Toezicht van het Liliane Fonds opnieuw op volle sterkte. Reni en Paul kunnen beiden vanuit hun specifieke achtergrond en expertise een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het Liliane Fonds en de versterking van onze positie in de samenleving. Dat werkt uiteindelijk door in de levens van kinderen met een handicap op de armste plekken van de wereld.

Over Reni de Boer-van Amstel
Reni de Boer (1980) is freelance spreker, schrijver en was als Mis(s) Nederland in 2007-2008 Ambassadeur Onbeperkt Nederland. Zij is een voorvechter van gelijke rechten voor mensen met een handicap. Ze was initiator van actiegroep Lekker Stuk en is nog altijd voorzitter van de stichting met dezelfde naam. Daarnaast is ze onder meer actief binnen Fly for MS.

Over Paul Stamsnijder
Paul Stamsnijder (1968) is oprichter en directeur van de Reputatiegroep. Hij schreef boeken over merkmanagement, reputatiemanagement en crisiscommunicatie. Hij publiceert onder meer in vakblad Marketing Tribune, is anchor man van de Food for Thought-bijeenkomsten van de Beroepsvereniging voor Communicatie en is commentator bij Business News Radio (BNR). Ook is hij medeoprichter van de Progeria Family Circle.

Samenstelling Raad van Toezicht
De Raad van Toezicht van het Liliane Fonds bestaat uit zes personen. De samenstelling is nu als volgt:

Voorzitter:
J.H. (Jack) van Ham

Leden:
Drs. A.J. (Arnoud) Aikema
R. (Reni) de Boer
Drs. C.A.L.M. (Christianne) Lennards
Drs. P.H. (Paul) Stamsnijder
Mr. Y.E. (Yvonne) Cox-Vleeshouwers

OneWorld – goed

OneWorld

Profielpagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief