Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Wie van culinair genieten houdt komt in oktober goed aan zijn trekken, want oktober is dé maand voor lekker en puur eten. De zojuist geopende website www.qualify.nu wijst u de weg naar lekker en puur, naar duurzame en faire keurmerken, recepten en selftest. Qualify helpt u om uw gastronomische ervaring nog specialer te maken.


Wie wil er nou niet lekker en gezond eten? Als je dan ook nog goed bent voor mens, dier en milieu, smaakt het nog beter. Dat laatste is precies wat Qualify wil: goed en gezond eten dat vriendelijk is voor mens, dier en milieu. Maak daarom gebruik van de gloednieuwe website www.qualify.nu. De hele maand oktober kunt u bovendien personal shoppers tegenkomen in Brabantse supermarkten. Zij willen u verleiden tot het kopen van biologische en fairtrade producten.


Als u meer van deze producten koopt, gaan de supermarkten meer producten aanbieden. Dan kunt u in de toekomst nog meer genieten. 


Lekker koken
Krijgt u al zin in lekker koken? Maak er dan een Q-dinner van. Een Q-dinner is een maaltijd zoals u die gewend bent, maar dan met ingrediënten die zoveel mogelijk biologisch en/of fairtrade zijn. Organiseer voor familie of vrienden, met uw eetclub of werkrelaties een Q-dinner en vermeld hem op onze website: www.qualify.nu. Hier vindt u ook nog meer informatie over onze campagne.


Was het leuk en lekker? Zet dan na afloop je foto’s op www.facebook.com/qualify.nu


Benieuwd hoe de campagne verder verloopt? Volg ons op: www.twitter.com/qualifynu


Promotiefilmpjes:


http://www.youtube.com/watch?v=r0MgM2qTCRc&feature=relmfu


http://www.youtube.com/watch?v=c8oh4PhbeBU


bbbb 

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief