Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Je kunt een heel betoog houden over de voor-en nadelen van een oorlog in Syrië. Je kunt ook gewoon een komisch filmpje maken.

Als je op Obama gestemd hebt, moet je het met hem eens zijn. In alles wat hij zegt. Dus ook als hij zijn oorlogsplannen promoot. Juíst dan, menen vier jonge, doorsnee Amerikanen in het filmpje hieronder.

De Amerikanen uit de video steken de draak met Obama’s ideeën over een eventuele oorlog met Syrië. Ze richten een campagne op om 1,6 triljoen dollar ($1.600.000.000.000.000.000) op te halen en de oorlog te sponsoren. Want die zal zich volgens hen uiteindelijk ontwikkelen in een Wereldoorlog, zodat er gevochten wordt in China, Rusland én je favoriete brunchspot. Dat is toch alles wat een mens zich kan wensen? 

De video is afkomstig van Second City Network. Dit kanaal op YouTube is erg populair, zo zijn de video’s onder andere op Tosh.0 en CCN te zien. 

 

[[{“fid”:”21575″,”view_mode”:”default”,”type”:”media”,”attributes”:{“alt”:”Help Kickstart World War III!”,”class”:”media-element file-default”}}]]

Foto: Second City Network
 

 

 

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief