Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Werk je bij een organisatie die energie bespaart of zelf duurzame energie opwekt, of ben je een ondernemer die hier zelf mee bezig is? Dan is het Klimaatplan op zoek naar jouw verhaal.

Voor het boek ‘In 5 stappen CO2-neutraal ondernemen’ dat in april 2013 wordt gepubliceerd, is het Klimaatplein op zoek naar duurzame succesverhalen. Het Klimaatplein is een platform dat zich bezighoudt met de reductie van CO2-uitstoot binnen kleine en middelgrote Nederlandse bedrijven. Ter inspiratie voor andere ondernemers, wil het Klimaatplein geslaagde verhalen verzamelen van energiebespaarders. “Ondernemers hebben vaak geen idee hoeveel geld er te verdienen valt met energiebesparing. We willen succesverhalen verzamelen om anderen te inspireren,” zegt initiatiefnemer Rob van der Rijt.

De besparingen hoeven niet per se heel groot te zijn, het gaat vooral om de impact. “Soms kunnen de kleinste aanpassingen al een groot effect en financiële besparing opleveren.” Alle duurzame verhalen worden verzameld, en ter inspiratie online gedeeld met andere organisaties. De beste inzenders maken kans opgenomen te worden in het boek, en mogen hun verhaal tijdens de boekpresentatie presenteren.

Heeft jouw organisatie een succesverhaal dat in het boek terecht moet komen? Kijk dan op de actiepagina op het Klimaatplein, of mail naar info@klimaatplein.com.  

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief