Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Maak in deze nieuwe aflevering van de podcast Het Dakterras kennis met Noha uit Egypte, Mousa uit Dubai, Khadija uit Libanon en Asma uit Libië. Schuif aan op het dakterras en luister mee!

Bron: soundcloud.com

Titel van de serie is: Het Dakterras. Want dat is in het Midden-Oosten de plek waar wordt gegeten, gedronken, gediscussieerd, gelachen, gedanst, gezongen en muziek gemaakt. Kortom, op het dakterras gebeurt het! Een serie podcasts over het grote Midden-Oosten waar ruimte is voor discussie en debat over kunst, cultuur, onderwijs, eten, literatuur, politiek en filosofie.

Deze jongeren waren onlangs in Nederland op uitnodiging van het Grote Midden Oosten Platform om mee te praten tijdens de werkconferentie over jeugd, werk en participatie. De aanbevelingen uit deze conferentie zijn samengevat in een boekje.

De standpunten en visies die in de podcasts naar voren worden gebracht, zijn niet noodzakelijkerwijs die van het Grote Midden Oosten Platform.

20170713_Mark_1473

Over de auteur

Mark Snijder is freelance schrijver, onderzoeker en redacteur. Hij schrijft vooral over jongeren, de jeugdsector en de Arabische wereld. …
Bezoek auteurspagina
Vanessa-1-

Over de auteur

Vanessa Lambrecht is Arabiste, freelanceschrijver en podcast-maker. Zij schrijft vooral over onderwijs, vrouwen en cultuur in het …
Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief