Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Iedere aflevering geeft Bonte Was Podcast een t-shirt en een fles wasmiddel weg aan een organisatie of medium die diversiteit scherp in het vizier heeft of om die blinde vlekken juist weg te wassen. Deze aflevering is OneWorld beloond op het gebied van taalgebruik en verhaalkeuze. “Journalisten en de media moeten verantwoordelijkheid nemen voor wat het effect is wat zij doen, dus voor mij was het een heel makkelijke keuze”, zegt presentatrice One’sy Muller.

Bron: youtu.be

Als klein meisje onderwierp Nicole op kinderfeesten het liefst volwassenen aan een vragenvuur over hun werk en leven in plaats van te spelen met haar leeftijdsgenoten. Deze drang naar weten wat mensen drijft, het waarom achter zaken achterhalen en de zoektocht naar mooie verhalen is altijd gebleven. Nicole Terborg werkt voor verschillende televisie- en radioprogramma’s. Naast haar werk in omroepland presenteert en leidt zij uiteenlopende bijeenkomsten: van debatten en congressen tot literaire festivals.

Bron: anchor.fm

Bonte Was Podcast is hét wasprogramma tegen blinde vlekken in de media. Tijdens deze podcast gaan One’sy Muller en Zoë Papaikonomou op constructieve en humoristische wijze met hun gasten in gesprek over blinde vlekken in de media.

Deze podcast verscheen eerder op NieuwWij.

Bonte Was podcast

Bonte Was Podcast #1: Madeleijn van den Nieuwenhuizen

Mediawatcher Madeleijn let constructief kritisch op taalgebruik en frames in de media.

De best podcasts over seks voor in je rode oortjes

De vijf beste podcasts over seks, liefde en relaties.

oneworld logo 2

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief