Journalistiek voor een eerlijke en duurzame wereld

Voordat je verder leest:

Onafhankelijke journalistiek voor een eerlijke en duurzame wereld kost tijd en geld. Als Vriend van OneWorld steun je voor € 6 per maand onze missie, lees je dagelijks bijzondere verhalen, ontvang je ons magazine en meer!

Ja, ik word Vriend Ik lees eerst verder

Maak in deze nieuwe aflevering van de podcast Het Dakterras kennis met Noha uit Egypte, Mousa uit Dubai, Khadija uit Libanon en Asma uit Libië. Schuif aan op het dakterras en luister mee!

Bron: soundcloud.com

Titel van de serie is: Het Dakterras. Want dat is in het Midden-Oosten de plek waar wordt gegeten, gedronken, gediscussieerd, gelachen, gedanst, gezongen en muziek gemaakt. Kortom, op het dakterras gebeurt het! Een serie podcasts over het grote Midden-Oosten waar ruimte is voor discussie en debat over kunst, cultuur, onderwijs, eten, literatuur, politiek en filosofie.

Deze jongeren waren onlangs in Nederland op uitnodiging van het Grote Midden Oosten Platform om mee te praten tijdens de werkconferentie over jeugd, werk en participatie. De aanbevelingen uit deze conferentie zijn samengevat in een boekje.

De standpunten en visies die in de podcasts naar voren worden gebracht, zijn niet noodzakelijkerwijs die van het Grote Midden Oosten Platform.

Voor het maken van verhalen hebben we jouw steun nodig.

Ja, ik word vriend (€6 per maand)
20170713_Mark_1473

Mark Snijder

Mark Snijder is freelance schrijver, onderzoeker en redacteur. Hij schrijft vooral over jongeren, de jeugdsector en de Arabische wereld. …
Profielpagina
Vanessa-1-

Vanessa Lambrecht

Vanessa Lambrecht is Arabiste, freelanceschrijver en podcast-maker. Zij schrijft vooral over onderwijs, vrouwen en cultuur in het …
Profielpagina