Milieudefensie On Tour: Shell in hoger beroep

- Debatpodium Arminius

Wat gebeurt er tijdens de zittingsdagen van het hoger beroep in de historische Klimaatzaak tegen Shell? In een nieuwe editie van Milieudefensie On Tour in Debatpodium Arminius op vrijdag 12 april krijg je het antwoord op deze én andere vragen.

Blijft het historische vonnis in de Klimaatzaak van Milieudefensie tegen Shell staan? Dat is de vraag die iedereen zal hebben na de zittingsdagen van het hoger beroep dat Shell aanspande. Sinds de uitspraak, heeft Shell weinig gedaan om zijn klimaatbeleid te verbeteren. Welke argumenten werden er uitgewisseld in de rechtbank? En wat gaat het bedrijf de komende jaren doen?

Op 12 april – de laatste zittingsdag van het hoger beroep – organiseert Milieudefensie de tweede editie van On Tour: hét evenement waarin experts binnen en buiten Milieudefensie actuele campagnes bespreken. Deze keer blikken we met onder andere klimaatjurist Laura Burgers en campaigner Nine de Pater terug op de zittingsdagen, bespreken we Shell’s plannen met Mark van Baal (Follow This) en analyseren we de impact van de originele zaak met Anoek Nuyens (theatermaker De Zaal Shell). Ook actrices Malou Gorter en Gaite Jansen dragen bij met performances en gedichten.

Wil jij weten wat de nieuwste stappen zijn in deze historische Klimaatzaak? Kom dan naar Milieudefensie On Tour: Shell in hoger beroep!

Koop hier je ticket voor Milieudefensie On Tour: Shell in hoger beroep

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons