Campagnedag Milieudefensie – alles over massamobilisatie!

- Basecamp, Nijverheidsweg 16A, Utrecht, Nederland

Help jij mee op onze Campagnedag op 30 september om grootschalige actie te organiseren voor het klimaat?

Op zaterdag 30 september komen we samen met veranderaars uit heel Nederland. Dan bereiden we ons voor op een grote mobilisatie voor een klimaatrechtvaardige toekomst in november.

De wereld staat in brand door klimaatverandering. Toch gaan grote bedrijven door met CO2-uitstoten en vervuilen zij de gebieden waar ze hun grondstoffen winnen.
Diezelfde grootvervuilers worden gematst met subsidies & belastingvoordelen van de overheid. Een onhoudbare situatie. Maar wij kunnen daar iets aan doen.

We krijgen nieuwe verkiezingen en daarmee is dit najaar dé kans om ons te laten horen voor een klimaatrechtvaardige toekomst.

Help jij mee op onze Campagnedag op 30 september om grootschalige actie te organiseren voor het klimaat?

Op het programma voor de Campagnedag staan workshops over klimaatrechtvaardigheid, hoe je een protestlied schrijft dat raakt, hoe je mensen in je omgeving activeert en hoe je het best social media kunt inzetten voor activisme ‘on the ground’. Deze dag is voor zowel ervaren activisten als mensen die actievoeren nog spannend vinden. Of je nu nieuwe gelijkgestemden of oude bekenden wilt ontmoeten: iedereen is welkom.

Meld je aan voor zaterdag 30 september via de volgende link!

 

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons