Journalistiek voor een eerlijke en duurzame wereld

Voordat je verder leest:

Onafhankelijke journalistiek voor een eerlijke en duurzame wereld kost tijd en geld. Als Vriend van OneWorld steun je voor € 6 per maand onze missie, lees je dagelijks bijzondere verhalen, ontvang je ons magazine en meer!

Ja, ik word Vriend Ik lees eerst verder

Tijdens de herfstvakantie ging redacteur ErnstJan Stroes op pad in het laatste oerbos van Europa in Polen. Hierboven de foto-impressie die hij voor OneWorld maakte.

^Klik in op de eerste foto om de diaserie te starten^

Heb je suggesties voor de namen van de paddenstoelen of mossen stuur dan een mailtje aan de redacteur ernstjanstroes ( at ) oneworld.nl. Helaas was zijn kennis iets te beperkt om alles op naam te brengen.

Terug naar hoofdartikel

In de rappportage waarvan deze diaserie deel uit maakt kun je meer lezen over het oerbos en kun je ook de vlogs en andere materialen bekijken.

Meer lezen

Eerder schreven we ook al een serie artikelen over het oerbos van Bialowieza en alle ontwikkelingen sinds minister Szyszko van Milieu de sterk uitgebreide kapplannen bekend maakte. Hier deelde we ook verhalen uit andere media over het laatste laagland oerwoud van Europa.

Oproep!

OneWorld is nu zelf op reportage in Bialowieza. Maar er komen de komende tijd een aantal bijeenkomsten aan waar we opnieuw graag bij willen zijn. Omdat mogelijk te maken, zijn wij een crowdfundingactie gestart. Vind je het belangrijk dat OneWorld de vinger aan de pols houdt? Dan kun je via dit donatieformulier een bijdrage leveren. Onder de donateurs verloten we twee kaartjes voor de première van de film Les Saisons in december dit jaar.

Voor het maken van verhalen hebben we jouw steun nodig.

Ja, ik word vriend (€6 per maand)
bialowieza-profiel

ErnstJan Stroes

Natuurliefhebber, programmamedewerker

ErnstJan Stroes (1966) is vooral vogelaar, veldbioloog en actief snelfietser. Hij is opgeleid als milieu-, duurzaamheids- en …
Profielpagina