Maak kans op gratis kaarten

OneWorld mag aan abonnees van OneWorld 10 setjes vrijkaarten weggeven voor een filmvertoning op World Cinema Amsterdam 2019.

  • 5 x 2 kaarten voor de film SIBEL op donderdag 22 augustus om 17:00 (bovenzaal). Seada Nourhussen – hoofdredacteur OneWorld – zal een korte talk geven voor de film begint.
  • 5 x 2 kaarten voor de film RE LOCA op zondag 18 augustus om 14:00 (bovenzaal).

Om kans te maken op twee kaartjes stuur je vóór 8 augustus 2019 een e-mail naar winnen@oneworld.nl, o.v.v. Vrijkaarten WCA. In de mail graag vermelden of je meedingt voor kaartjes voor de film SIBEL of RE LOCA. Vermeld ook met wie je wilt gaan en zijn/haar e-mailadres.

Als je een setje kaarten hebt gewonnen, krijg je daarover op 8 augustus 2019 per e-mail bericht.

De vrijkaarten kunnen vanaf 12 augustus tot uiterlijk een half uur van te voren afgehaald worden bij de kassa van Rialto.

 

Trailer SIBEL

Trailer RE LOCA

Voorwaarden
Alleen de tien winnaars krijgen op 8 augustus 2019 bericht. Geen bericht betekent dus dat je geen vrijkaarten hebt gewonnen. Er is geen correspondentie over de uitslag. Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt dan deze winactie, en alleen de e-mailadressen en namen van de winnaars worden gedeeld met WCA.