Ervaren internationale projectmanager in kunst en cultuur
Ervaren internationale projectmanager in kunst en cultuur
  • Rotterdam, Netherlands
  • 2 mei 2024

With a specialization in the cultural and creative sectors, I have 7 years of experience in:

- Project & communication management
- International communication with stakeholders
- Strategy development & policy analysis
- Grant development & application writing
- Conference development & coordination

During my professional career, I have been involved in organizations in the non-profit, philanthropic, public and private (B2B) domains, with a key focus on advocating for the development and sustainability of these sectors at the Mediterranean and European level.

My passion lies in initiatives that inform policy making, promote value creation for communities and drive positive social change.

Categorie
E-mail
bonnici.stephanie@gmail.com
Telefoonnummer
0643010084

Opleiding

Master of Science in Strategic Management and Digital Marketing @ University of Malta
sep 2020 — jan 2022
Bachelor of Arts in Theatre Studies (Honours) @ University of Malta
sep 2014 — jun 2017

Ervaring

Public Policy Intern: Cultural Deal for Europe @ Europese Culturele Stichting [Amsterdam]
apr 2024 — Huidig

In het kader van mijn professionele ontwikkeling werk ik via deze stage aan de campagne van de Cultural Deal for Europe door belangenbehartigingsacties te ondersteunen, waaronder het mede ontwikkelen en uitvoeren van de campagne, het organiseren van het jaarlijkse beleidsgesprek met EU-beleidsmakers, het voorbereiden van beleidsbriefings en het promoten van de campagne in heel Europa.

Host International Visitors Programme @ Stichting WoNDeRFeeL: Festival [Hilversum]
jul 2023 — Huidig

Ik ben verantwoordelijk voor het internationale bezoekersprogramma van het festival in samenwerking met het Fonds Podiumkunsten NL. Ik verwelkom en begeleid gasten van over de hele wereld, stimuleer culturele uitwisseling en faciliteer netwerkmogelijkheden om alle internationale bezoekers een verrijkende ervaring te bezorgen.

Conference Coordinator @ Compendium of Cultural Policies and Trends [Valletta]
apr 2023 — okt 2023

Ik was verantwoordelijk voor het evenementenprogramma 'Recht op Cultuur' in Valletta, Malta - bestaande uit de Internationale Conferentie over Cultuurbeleid en het Nationaal Symposium over de Staat van de Kunsten: Malta.

Business Development and Marketing Manager @ JUGS Malta Ltd. [Valletta]
jan 2020 — mrt 2024

JUGS, een toonaangevende B2B dienstverlener in de bedrijfsevenementenindustrie gevestigd op het mediterrane eiland Malta, is al meer dan twee decennia toegewijd aan het ondersteunen van internationale topklanten in verschillende sectoren, gespecialiseerd in het uitgebreide beheer van conferenties, vergaderingen, bedrijfsevenementen en teambuildingervaringen.

Arts Programme Coordinator and International Arts Festival Coordinator @ Fondazzjoni Kreattività: National Centre for Creativity [Valletta]
jun 2018 — jan 2020

ŻIGUŻAJG International Arts Festival for Children & Young People (https://ziguzajg.org) presenteert een aanlokkelijk 10-daags programma in een breed scala aan creatieve vormen - van opera tot dans, fysiek theater, bekroonde films, herbewerkingen van iconische literatuurklassiekers en nieuw schrijfwerk.

SPAZJU KREATTIV (https://kreattivita.org) is een programma van creatieve kunst en culturele evenementen, met tentoonstellingen van beeldende kunst in de galerieruimten, voorstellingen in het theater-in-de-ronde, een arthouse bioscoop, een artist-in-residence programma en evenementen op maat voor kinderen en hun families.

Associate (Cultural and Creative Sectors) @ ARC Research and Consultancy [Remote, Europe]
jan 2017 — Huidig

Sinds 2017 is mijn rol geëvolueerd van stagiair naar projectcoördinator naar medewerker met een focus op de culturele en creatieve sectoren. Dit werk omvatte het faciliteren van verbindingen tussen in Malta gevestigde organisaties en entiteiten op regionaal, nationaal en Europees niveau door middel van samenwerking, deelname aan netwerken, beleidsonderzoek, strategieontwikkeling en culturele initiatieven.

ARC is de Maltese hub voor de European Festivals Association, platformlid van de EFFEA-beurs voor opkomende kunstenaars, netwerklid van de Mediterranean Incubator for Emerging Artists (Medinea) en lid van Culture Action Europe.

Neem contact op met de kandidaat

Contact