• Tilburg, Netherlands
  • 9 januari 2024

Gedreven met een passie voor thema's omtrent klimaat (verandering) en gender. Door zowel mijn academische als professionele loopbaan, heb ik mijzelf ontwikkeld om kritisch, flexibel, probleem oplossend en empathisch te zijn.

Ik heb ervaring in het organiseren van events, kwalitatief onderzoek en het coördineren van projecten en vrijwilligers. Ook spreek ik vloeiend Nederlands en Engels.

 

E-mail
emmabaas@msn.com
Telefoonnummer
0628078193

Opleiding

WO Master @ Universiteit Utrecht
sep 2023 — Huidig

Opleiding International Development Studies

WO Bachelor @ Tilburg University
sep 2019 — jul 2023

Opleiding Liberal Arts and Sciences - Major in Social Sciences: Human Behaviour.

HBO @ Fontys Hogeschool
sep 2018 — jul 2019

Opleiding Toegepaste Psychologie- Propeduese behaald

MBO @ ROC DaVinci College
sep 2015 — jul 2018

Opleiding Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener

Ervaring

Project medewerker Video Vrienden @ Refugee Team
nov 2022 — jan 2024

Met Video Vrienden worden Nederlanders en vluchtelingen aan elkaar gematcht voor een periode van vijf weken. In deze vijf weken videobellen zij samen aan de hand van thema's en opdrachten. Het doel van dit project is om sociaal duurzaam contact te stimuleren. Ik was verantwoordelijk voor de praktische uitvoer (matches maken, deelnemers begeleiden etc) en de inhoudelijke ontwikkeling van het project.

Stagiair Events and Partnerships @ Stichting Movies that Matter
sep 2022 — apr 2023

Bij Movies that Matter is film het startpunt van dialoog over mensenrechten en sociale problemen. Ik assisteerde bij organisatorische taken van het On Tour programma, partnerevenementen en het jaarlijkse mensenrechten-filmfestival in Den Haag. Op het filmfestival organiseerde ik de ministerie vertoning waarvoor medewerkers van alle ministeries in Nederland waren uitgenodigd.

Neem contact op met de kandidaat

Contact