Projectmanager / Coördinator
Projectmanager / Coördinator
  • Utrecht, Netherlands
  • 18 april 2023

Na een aantal jaar als projectmanager voor commerciële bedrijven te hebben gewerkt, ben ik nu op zoek naar projecten die de wereld vooruit helpen. Ik ben WO-afgestudeerd in Public International Law (LLM, UvA) en Humanitarian Action & Conflict (MA, Uppsala University) en heb een brede interesse in maatschappelijke vraagstukken. Organisatorisch ben ik sterk en houd ik gemakkelijk overzicht in complexe situaties. Ik ben stressbestendig en communicatief en word graag op verschillende manier inhoudelijk betrokken bij de projecten die ik manage: voorafgaand onderzoek, doelstellingen formuleren, brainstormen en het testen van verschillende scenarios.

Naast projecten managen ben ik fervent (kwalitatief) onderzoeker. Lezen is mijn grote liefde. Net als het uitvoeren van analyses en die vervolgens vertalen in rapportages of adviesstukken. Het doen van een PhD staat dan ook nog hoog op mijn verlanglijstje.

Ik ben op zoek naar een plek waar ik mijn passie voor onderzoek naar maatschappelijke vraagstukken kan combineren met mijn ervaring als project manager/coördinator. Een plek die past bij mijn persoonlijke kernwaarden rondom eerlijkheid, duurzaamheid en creativiteit.

Categorie
E-mail
chagitvdberg@gmail.com

Opleiding

WO Master (LLM) @ Universiteit van Amsterdam
sep 2017 — jun 2018

Public International Law

WO Master (MA) @ Uppsala University
sep 2016 — jun 2017

Humanitarian Action & Conflict

WO Bachelor (LLB) @ Rijksuniversiteit Groningen
feb 2012 — jun 2016

Internationaal en Europees Recht

Ervaring

Project manager @ De Voorhoede
okt 2022 — Huidig

De Voorhoede is een front-end development bureau, gespecialiseerd in webapplicaties. Als Project manager ben ik verantwoordelijk voor alle randvoorwaarden van de projecten. Ik ben contactpersoon voor de klant en stakeholders, maar ook voor het team van developers dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling zelf. Ik bewaak planning en budgetten, houd me bezig met facturering en subsidies en werk op sommige projecten als SCRUM master.

(Global) Editorial coordinator @ Blendle / Cafeyn
sep 2021 — sep 2022

Als Editorial coordinator was mijn rol, naast de content en publicaties, voornamelijk gericht op het coördineren en aansturen van de redacties in Utrecht, Londen en Parijs. Ik coördineerde hun dagelijkse werk en ontwierp en optimaliseerde workflows, definieerde nieuwe technische features, analyseerde data, en was verantwoordelijk voor budgettering en personeelsbezetting. Verder werkte ik zelf waar nodig als redacteur en was ik contactpersoon voor oa de Product-, Backend- en Content Teams.

Traffic Manager @ Blendle / Cafeyn
dec 2020 — sep 2021

Blendle is een online journalistiek platform waar lezers toegang hebben tot meer dan 100 nationale, regionale en internationale kranten en tijdschriften. Als Traffic Manager was mijn rol vooral gericht op het coördineren van het 'verkeer' achter de schermen, zowel communicatief als organisatorisch. Verder was ik verantwoordelijk voor alle content, publicaties, en clipping.

Trainee Consultant Compliance, Risk & Legal @ De Volksbank (via Talent&Pro)
dec 2018 — nov 2020

In de functie van CRL-consultant ben ik opgeleid om klanten en financiële activiteiten te analyseren en eventuele risico's in de strijd tegen witwassen en terrorismefinanciering te bewaken

Neem contact op met de kandidaat

Contact